Samo 10 minuta potrebno je za tretman podizanja obrva, koji će vas momentalno podmladiti

15-07-2018

Koliko ste puta, gledajući se u ogledalu,  poželeli  da vam kapci i obrve budu samo malo više podignuti, ali budući da niste od onih koji se tako lako odlučuju za odlazak pod nož, ta ideja bi vam brzo pala u zaborav.  No jeste li znali da možete osvežiti pogled i podići određenu regiju lica u svega 10 ak minuta, i to bez pomoći hirurgije? 

Već više od dve decenije upotrebljavaju se niti za podizanje lica  koje su osmislili lekari  Marlen, Georg i Konstantin Sulamanidze . Ovakva vrsta neinvazivnog podlmađivanja izuzetno je popularna u poslednje vreme jer je efekat trenutan a oporavak nije potreban.

Važno je napomenuti da se pomoću niti za podizanje ne usavršava samo estetika lica  već i neki nedostaci,  poput pareze facijalis uzrokovane paralizom živca na licu. Izrađene su od biorazgradivog materijala tako da se nakon nekog vremena prirodnim putem razgrade u organizmu.

Na ftografijama možete videti podizanje obrva nitima, koje izvodi, dr Aptos Konstantin Sulamanidze , ujedno i njihov pronalazač. Tretman se obavlja pod lokalnom anestezijom , izuzetno je brzo gotov a rezultat je podmlađeni izgled tretirane regije i što je najvažnije bez ožiljaka.  Nakon određenog perioda proceduru je potrebno ponoviti .

FOTO:  Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar