Pogledajte zašto Kourtney Kardashian i brojni selebritiji , svakodnevno praktikuju LED terapiju?

07-08-2017
Featured Video Play Icon

Kourtney Kardashian se veoma brine o svom savršenom tenu , zato često prakticira LED terapiju. Iako je ovaj metod od ranije poznat u svetu estetske medicine, u poslednje vreme je popularizovan radi futurističkih maski “Opera” , čije je zaštitno lice upravo Kourtney.

Da ste kojim slučajem poznato lice koje svakodnevno gledaju milijuni Amerikanaca , i čija obitelj  postavlja standarde lepote , verujemo da biste želeli da uvek igledate šta je bolje moguće.  No to je poprilično teško , ukoliko ste po cele dane zauzeti snimanjima i imate jako malo slobodnog vremena.  Kourtney Kardashian pronašla je svoj omiljeni tretman za lepotu u LED maski koju svakodnevno stavlja na lice, ne bi li bilo besprekorno.   Ova terapija za brzu regeneraciju koristi različite talasne dužine obojanog  svetla kako bi efekat bio bolji. Na taj način podstiče se prirodno samozaceljenje kože.

Prednosti LED  tretmana su različite:  plava svetlost uništava  bakterije koje izazivaju akne,  zelena je dobra za pigmentaciju, a crvena podstiče proizvodnju kolagena za jaču i čvršću kožu.  Blagi osjećaj trzanja je sve što ćete osjetiti tokom tretmana, a obzirom da je reč o neinvazivnom metodu , može da se svakodnevno praktikuje.  Radi brzog efekta zvezde ga obožavaju i nazivaju ”pomoć u zadnji čas”.

PHOTO: Instagram Kourney Kardashian

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar