Pogledate kako su estetski hirurzi odbili operisati devojku, čija želja je bila da izgleda poput bizarne lutke za sex

27-08-2017
Featured Video Play Icon

Uloga estetskog hirurga je ne samo da uradi zahvat koji pacijent želi, već i da savetuje ono što je po njegovom mišljenju najbolje rešenje za klijenta. On mora prvenstveno da bude  vešt psiholog kako bi odma prepoznao  neke slučajeve čiji zahtevi su nerealni , a ponekad i uistinu bizarni. Takvu situaciju imali su hirurzi u amerčkoj emisiji ”Botched”, no nakon što su 27 godišnju Terry  odbili da operišu , ona je napustila ordinaciju u suzama, te poručila da će pronaći kliniku koja će joj ispuniti želje. 

Alicia Almira Instagram

Nakon  Amerikanke koja je u pokušaju da izgleda poput Ivanke Trump tokom godine dana uradila 13 estetskih operacija,  hirurge iz reality showa “Botched” na TLC-u, šokirala je nova pacijentkinja.  Želja 27-godišnje Alicie Amire bila je da  izgleda kao “lutka za seks”, no tvrdila je da se tako ne želi ponašati iako je prilično poznata porno zvezda.

Alicija je hirurge Terryja Dubrowa i Paula Nassifa pokušala nagovoriti da na njenom telu urade nekoliko zahvata, od uklanjanja rebara, preko brazilskog butt lifta i povećanja grudi do zahvata “unutarnjeg korseta”, koji poput pravog zateže struk i ističe bokove.

No to nije sve , ova djevojka iz Kopenhagena imala je i bizarnu želju i da joj doktori spoje prste kako bi što više nalikovali na ruke lutke.  Bez obzira na njene vapaje  doktori su je glatko odbili.

“Sad mi je desna dojka puno tvrđa od ljeve”, požalila se.

Stručnjaci za estetsku hirurgiju su je pokušali urazumiti te joj pojasnili da joj toliki broj zahvata može ugroziti život zbog infekcije, ali i da su njeni implanti u grudima veličine D preveliki.  Nezadovoljna njihovim odgovorom  počela  je plakati te najavila da će naći nekog tko će odraditi operacije koje ona želi.

PHOTO: Screeshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar