Povećajte plodnost ili odložite menopauzu uz podmlađivanje jajnika

18-05-2017

Metoda podmlađivanja jajnika sastoji se od terapije matičnim ćelijama i faktorima rasta, a rezultat je stvaranje zdravih i snažnih  jajnih ćelija, kao i poboljšanje kvaliteta života

Već neko vreme u svetu, a od nedavno i u srpskoj metropolli, postoji jedinstveni program obnavljanja funkcije jajnika matičnim ćelijama i faktorima rasta. Terapiju podmlađivanja, u Beogradu razvija i sprovodi tim stručnjaka i to sa ciljem: povećanja mogućnosti reprodukcije, poboljšanja kvaliteta života, odlaganja menopauze, sprečavanja bolesti vezanih za prestanak funkcije jajnika.

Kako bi poboljšali opšte i reproduktivno zdravlje obnavljanjem funkcije jajnika , naučnici, na čelu sa prof. dr. Ljubićem , osmislili su SEGO -posebnu proceduru i postupke za podmlađivanje. SEGO je ujedno program koji koriguje različite razloge i mehanizme, kao uzroke popuštanja funkcije jajnika. Sastoji se od nekoliko celina:

-Stem ćelijska terapija – lečenje sopstvenim matičnim ćelijama, dobijenim iz kostne srži.
-Energetska korekcija poboljšanjem mitohondrijalne funkcije specifičnim HIIT ovarijalnim treninzima.
-Growth factor terapija – lečenje faktorima rasta, dobijenim iz sopstvene krvi.
-Oralna terapija – podrazumeva unošenje specifičnih suplemenata, vitamina, antioksidanata i određene vrste i načina ishrane.

Ovaj program ima dve tehnološki veoma složene procedure (terapija faktorima rasta i matičnim ćelijama), kao i dve procedure vezane za aktivnosti saradnju pacijenata, (obnavljanje ćelijskih energetskih potencijala i odgovarajuću teraliju suplementima).Rezultat ove jedinstvene terapije je stvaranje kvalitetnih jajnih ćelija, kao i poboljšanje kvalitete života.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar