Otkrivamo vam sve estetske korekcije predivne Scarlett Johansson

20-05-2017
Featured Video Play Icon

Lepota Skarlet Johanson malo gde nije prepoznata. Grudi , nos , usta ili oči, čine se tako savršenima na njenom telu. Ali danas se samo retki sećaju , da je pri početku svoje filmske karijere, ova lepotica ipak izgledala malo drugačije. Iako u maniru prave zvezde , nikada javno nije pričala o tome, pretpostavlja se da se Skarlet tokom svih ovih godina ipak podvrgnula nekim estetskim korekcijama.

Korekcija nosa 

Ako usporedite njezine prethodne slike sa sadašnjima, možete zapaziti blage promene u nosu. Svakako se može primetiti kako je on sada malo više uzak i vitak u odnosu na pre.


Povećanje pa redukcija grudi
Na početku svoje karijere lepa Skarlet se i nije mogla pohvaliti tako raskošnim poprsjem kakvo je nakon nekog vremena dobila. Razlika je i više nego očita.

Naposletku su grudi poznate glumice poprimile nešto umereniji oblik, što je stvorilo pretpostavku da se podvrgnula njihovoj redukciji , odnosno uklanjanju implanta. No to nije nimalo umanjilo njenu prirodnu lepotu.

Povećanje usana
Iako su je često prozivali da je povećala usne, izgleda da to baš i nije tako. Ako pogledamo fotografije mlade Skarlet, videćemo da je oblik njenih usana gotovo isti ko i danas.

Piling lica
Sudeći po kvalitetu njene kože pretpostavlja se da glumica prakticira i tretmane , mikro kožne abrazije i pilinge lica.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar