Radi brazilske zadnjice umalo izgubila glavu: pogledajte kako se implanti okreću pod njenom kožom!

21-12-2017
Featured Video Play Icon

Vlasnica VIP noćnog kluba u Las Vegasu , Renne Talley  oduvek je želela veću zadnjicu pa se odlučila na ugradnju silikonskih umetaka.  Nažalost operacija nije prošla po planu, a iako su je doktori upozorili da radi komplikacija mora izvaditi ugrađene implantate,  ona ih nije poslušala. To ju je umalo stajalo života. Pogledajte video i uverite se sami u njenu  nepromišljenost…

’’Ovo je moja zadnjica a implantant u  njoj se  okreće. Mislim da to ne bi trebalo tako da bude.’’ kazala je Renne u videu kojeg je objavila na svom youtube kanalu  i šokirala milione ljudi širom sveta, pogotovo one koji su se planirali podvrgnuti istom zahvatu .’’Nakon operacije, moja zadnjica je bila otečena i puna tekućine. Osećela sam se kao da umirem i nisam mogla disati.’’, opisala je Renne najdramatičnije momente kroz koje je prolazila posle ugradnje implantanata.

https://www.instagram.com/p/BQhPG5gjZvN/?taken-by=1_naegodsgift

Četiri meseca trajala je njena agonija za što je najviše sama kriva. Nakon operacije , doktori su joj kazali kako mora da izvadi implantante jer je došlo do komplikacija. Oni su se okretali ispod kože a postojala je i velika opasnost od autoimunih bolesti. Razočarana vestima  hirurga,  Renne je tražila da joj se odmah  ugrade novi implanti, ali su je  oni odbili i kazali da treba sačekati barem 6 meseci.  No ona nije poslušala savet stručnjaka i odlučila je da zadrži kakve takve implante. Važno joj je bilo samo da ima veću stražnjicu.

View this post on Instagram

When you enter the party and realize your the life of the party ?

A post shared by Renee Talley (@lovetheskinyourin_skincare) on

Ubrzo su se stvari zakomplikovale. Radi  životne opasnosti koja joj je bila ugrožena , nesretna žena odmah je prevezena u bolnicu i hitno operisana. Tamo su joj doktori izvadili ugrađene implante . Na kraju je ostala bez onoga o čemu je najviše sanjala , ali je barem uspela da sačuva živu glavu. Kako je Renee izgledala sa problematičnim implantima u zadnjici, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar