Ruska glumica u 72. izgleda kao četrdesetogodišnjakinja

10-01-2020

Ruska glumica Natalija Varli ima 72 godine, ali definitivno izgleda bar 30 godina mlađe! Čini se kako tajna njenog izgleda leži u mirnom i povučenom , gotovo jednostavnom životu u kojem se svakodnevno drži ovih pravila… 

Natalijina fotografija iz 1966. godine

Odlazak na spavanje i buđenje uvek u isto vreme 

Natalija se striktno drži svoje dnevne rutine koju nikada ne menja – uvek se budi najkasnije u 7, a uveče leže najkasnije do 23 sata. Čvrsto veruje da telo mora da se lepo odmori i oporavi, kroz dovoljno sna, i ponovo prikupi snagu nakon dana punog obaveza. Osim dobrog izgleda i mladolikosti, Natalija ovako čuva i zdravlje.

Toplo hladno tuširanje i jutarnje istezanje

”Toplo-hladno tuširanje je obavezno svakoga dana. Naime, treba da se kupate što toplijom vodom (do granice izdržljivosti) oko 3 minuta, a zatim prebacite na što hladniju 1 minut.”, kaže Varlijeva.  Jutarnje vežbe za istezanje, su takođe nešto što Natalija takođe nikada ne preskače. One je kaže, drže gipkom i veoma pokretnom, za razliku od nekih njenih vršnjakinja.

Glumica u društvu TV voditelja Andreja Malahova

Što manje vesti uz život na selu

Jedno od pravila koja Natalija poštuje, a za koja veruje da takođe doprinose zdravlju i mladolikosti, jeste to što ne čita horoskope, ne gleda vesti pre večere i živi u skladu sa svojom savešću i biblijskim zapovestima. Povukla se i živi u jednoj seoskoj kući. Retko dolazi u Moskvu,  radije obilazi razne manastire i redovno ide u crkvu. ”Vodi život koji joj i te kako prija” – rekao je jedan Natalijin prijatelj.

Porodica joj daje snagu 

Porodica ima veoma važno mesto u životu ove poznate glumice. Glavni izvor njene snage i vitalnosti  jesu njena deca i unuci. Oni su joj , kaže, ujedno i inspiracija i volja za životom, novim postignućima i uspesima.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar