Hladni laser ‘Zerona’, koji uspešno topi masnoću i uništava celulit, svetski hit u borbi sa kilogramima

13-08-2017
Featured Video Play Icon

Zerona laser, poznat i kao Verjú, je neinvazivni tretman za oblikovanje tela koji koristi Erchonia Green Laser Scanner. U preko 17 kliničkih studija prikazano je kako laser Zerona efikasno smanjuje masne ćelije u našem telu, te se pokazao kao tretman koji dokazano rešava celulit i santimetre na tretiranom regionu.

dr Dinko Bagatin – estetski hirurg, u društvu pevačice Indire Levak koja i sama koristi pomenuti laserski tretman

”Reč je o najnovijem tretmanu za rešavanje od masnih naslaga koji je svakako svetski hit. Ovo je potpuno bezbolan i ugodnan  metod koji daje dobre rezultate. Tokom 2 nedelje terapije Zeronom , moguće je izgubiti 9 cm u struku.  ”, pojašnjava Dinko Bagatin , poznati zagrebački estetski hirurg iz klinike Bagatin..

Tretman djeluje na način da hladna laserska zraka stvara poru na masnoj ćeliji kroz koju se njen sadržaj iscuri, te se potom prirodnim putem izbacuje iz tela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog uticaja na razine holesterola i triglicerida. Ovaj neinvazivni metod za rešavanje od masnih naslaga je učinkovit na gornjem i donjem abdomenu, gornjem i donjem delu leđa, nogama, bedrima, zadnjici, kolenima, rukama i muškim grudima. Zapravo, svaka zona na kojoj postoji višak masnih naslaga može da se uspešno tretira.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar