Uređaj Thermi otopio višak masnoće, zategnuo kožu i izbrisao strije, pacijentkinji koja je nakon porođaja u kratkom vremenu izgubila 30kg!

21-08-2017
Featured Video Play Icon

Thermi uređaj koristi radio talase kako bi oblikovao lice i telo. U priloženom videu doznajte kako dermatovenerolog dr Dinko Kaliterna izvodi tretman na ženi koja je nakon porođaja u kratkom roku  izgubila 30 kilograma, što je za posledicu ostavilo višak opuštene kože,  masnoće i mnogo strija.  Pogledajte i fotografije pacijentkinje tri meseca nakon podvrgavanja ovom tretmanu. 

Rezultati tretmana uređajem Thermi nakon 3 meseca (fotografija desno)

Thermi je uređaj koji se koristi za oblikovanje tela. Ovaj neinvazivan metod obavlja se pod lokalnom anestezijom a deluje na način da se pod kožu uvede posebna igla , tzv kanilla, koja greje tkivo u svrhu uništavanja masnih čelija i zatezanja kože. Kanila je toliko tanka da se može uporediti  sa iglom koja se koristi za implikaciju hijaluronskih filera.  Cilj je zagrejati željeni region na određenoj temperaturi, zavisno želimo li zatezati kožu ili topiti masnoću.  Za vreme tretmana infracrvena kamera meri temperaturu kako bi bio 100% siguran i pouzdan.

Nakon zahvata sa Thermi-em ne ostaje nikakav trag niti ožiljak na koži.  Razlika između ovog uređaja i lasera je ta , što laser koristi optičku energiju, a Thermi deluje pomoću radio talasa.  Ovaj uređaj ima širok spektar primene. Koristi se za:  rešavanje od celulita,  podizanje i oblikovanje zadnjice,  zatezanje prepona, oblikovanje kolena, zatezanje viška kože na stomaku nakon porođaja,  topljenje manjih masnih naslaga : bokovi , stomak, ,leđa, , oblikovanje vrata sa podvaljkom,  face lifting, podizanje obraza i korekcije podočnjaka gde je povećan razmak između donjeg kapka i obraza, naglašavanje donje vilice, podizanje obrva…

Kako bi što bolje pokazao efikasnost Thermi uređaja, dermatovenerolog dr Dinko Kaliterna je odabrao ekstremni primer žene koja je u kratkom vremenu izgubila 30 kilograma, nakon čega joj je ostao višak kože i brojne  strije.  Tokom tri i po meseca , pacijentkinja je dolazila na tretmane Thermijem , a rezultat je već vidljiv.

dr Dinko Kaliterna , dermatolog i vlasnik klinike Poliderma

”Tokom terapije Thermi uređajem uspeli smo da istopimo dosta masnoće kod pacijentkinje. Isto tako koža je kao što možete da vidite zategnutija , a i strije su vidno ublažene. Kroz naredni period od devet meseci , rezultat će biti sve bolji. U odnosu na  trenutno stanje, koje vidimo na fotografijama nakon tri meseca terapije u priloženom videu , očekuje se poboljšanje za još 30-40 %” , tvrdi dr Kaliterna.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar