Započeta transformacija 42-godišnje majke troje dece iz Novog Sada

31-12-2019
Featured Video Play Icon

Četrdesetdvogodišnja Gordana Stupar iz Novog Sada, majka je troje dece i dobitnica nagradnog makeovera ordinacije Gala Dent. Gordana je danas  posetila dr Mirjanu Milutinović, koja joj je obećala podmlađeni izgled za više od deset godina. Transformacija je započeta, a rezultat ćemo videti uskoro 

dr Mirjana milutinović

Porodica na prvom mestu

Celoga života Gordana se brinula za svoju familiju i nije imala previše vremena da se posveti sebi. Godine su prolazile, a znakovi starenja polako su se ucrtali na njeno lice koje danas izgleda iscrpljeno i opušteno, a zubi su izgubili svoj oblik, boju i sjaj: ”Sama situacija kakva mi je bila u životu…prvo, drugo, treće dete iziskuje mnogo žrtvovanja i obaveza i žena jednostavno nema vremena da se posveti sebi. Na makeover sam se prijavila jer sam se jednog dana, posle toliko godina,  pogledala u ogledalo i poželela da vratim vreme unatrag, da se ponovo osetim mladom  i privlačnom”, rekla je Gordana.

Situacija je loša ali nije tragična

Prilikom prvog poseta ordinaciji Gala Dent, dr Mirjana Milutinović je pregledala lice pacijentkinje i konstantovala da je ono veoma iscrpljeno a  i zubi zahtevaju stomatološku intervenciju: Pacijentkinji treba nova boja zuba i potpuno novi oblik zuba. Potrebno je i podići zagrižaj jer su zubi veoma istrošeni.  Što se tiče izgleda njenog lica, možemo da kažemo da je njena koža jako tanka i dehidrirana. Gubitak volumena je vidljiv posvuda a posebno u regiji obraza i ispod očiju, a tu je i problem bora, koje su se stvorile tokom vremena”, pojasnila je dr Mirjana.

Nakon makeovera 10 godina mlađa

Iako se stanje lica pacijentkinje na prvu čini ozbiljno, zahvaljujući najnovinim antiaging i stomatološkim metodama, Gordana će uskoro izgledati deceniju mlađa: ”Prvo ćemo izbeliti njene zube i promeniti stare amalgamske plombe. Podići ćemo i zagrižaj fasetama koje ćemo ugraditi pomoću minimalno invazivne no prep tehnike. Na taj način izmenicemo i izgled prednjih zuba koji će nakon intervencije biti lepši, veći i bleštaviji. Gubitak volumena na licu nadoknadićemo upotrebom hijaluronskih filera različite gustoće, a spušteni pogled i bore oko očiju kao i na čelu, rešićemo primenom botoxa”, zaključila je dr Milutinoć. Kako izgleda novo Gordanino lice i osmeh, videćete uskoro na portalu Estetic.

Pogledajte i trailer za Gordanin makeover u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar