Algeness, najnovije dostignuće u proizvodnji dermalnih filera

04-05-2024
Featured Video Play Icon

Algeness je 100% prirodni filer od crvenih algi, koji služi za popunjavanje dubokih bora i nadoknadu volumena lica.   Ovo je  prvi proizvod takve vrste na tržištu i rezultat je desetogodišnjeg naučnog i kliničkog istraživanja kompanije

Filer od algi iz okeana je 100% veganski i biorazgradiv

Algeness je 100% prirodni filer, čiji je osnovni sastojak polisaharid agaroza ekstrahovana iz crvenih algi iz okeana. Ona je dobijena procesom višefaznog procesa prečišćavanja, kojim se uklanjaju sve nečistoće, bakterije i strani organizmi. Na ovaj način, dobija se visoko prečišćen, potpuno prirodan, 100% biorazgradiv veganski filer.

Korekcija dubokih bora i nadoknada volumena lica

Agaroza ne izaziva alergijske reakcije, niti ga ljudsko telo tretira kao strano telo.  Nema stvaranja kapsula niti granuloma. Algeness dermalni filer se koristi za nadoknadu izgubljenog volumena potkožnih tkiva, kao i za konturisanje naslednih i stečenih deformiteta lica. Ovo je  prvi proizvod takve vrste na tržištu i rezultat je desetogodišnjeg naučnog i kliničkog istraživanja, uz više od 10 godina kliničke primene na pacijentima.

Izuzetna svojstva elastičnosti i viskoznosti

Algeness fileri ne privlače vodu, ne dovode do nepotrebnog oticanja tkiva na mestu aplikacije, tako da je konačan rezultat vidljiv odmah.  Ovi fileri se odlikuju jedinstvenim reološkim karakteristikama, odlikuje ih visok G’ I G’’. To im daje izuzetna svojstva visoke elastičnosti i viskoznosti, kao i brzu implementaciju u tkiva na mestu aplikacije, uz odsustvo migracije nakon aplikacije.

ALGENESS FILLERS – 2500 x 1230

Tretman od 10 minuta za efekat od godine i po dana

Uz navedene benefite, Algeness fileri podstiču i proces prirodne biostimulacije kolagena, a visoka bezbednost je potvrđena kroz brojne kliničke studije. Sam tretman Algeness filerima traje svega desetak minuta dok  će efekat potrajati i do godinu i po dana, u zavisnosti od gustine filera koji se aplikuje, mesta aplikacije i individualnih karakteristika pacijenta.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic/ Algeness

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar