Alluzience botulinum toxin deluje za 24 sata

14-05-2024

Alluzience je napredni anti-aging preparat na bazi botulinum toksina, namenjen ublažavanju bora na gornjem delu lica. Lansirala ga je najveća svetska nezavisna dermatološka kompanija Galderma

Tečni botulinum toxin tipa A

Alluzience je prva formulacija BoNT-A  neuromodulatora koja je predstavljena u Europi.  Ovaj preparat deluje poput Botoxa i sme ga aplikovati  samo lekar sa odgovarajućim kvalifikacijama i stručnošću uz korišćenje potrebne opreme.  Intervali doziranja i lečenja zavise o proceni odgovora pojedinog bolesnika.  Razmak između tretmana ne sme biti češći od svaka tri mjeseca.

Pegla bore na gornjem licu

Alluzience se koristi za peglanje bora na gornjem delu lica. Proizvod značajno poboljšava izgled umerenih do izraženih okomitih bora između obrva inače poznatih kao bore mrštenja.  Za razliku od drugih BoNT-A preparata, Alluzience ne zahtijeva  razređivanje sa natrijevim hloridom pre upotrebe, što omogućuje veću preciznost sa sigurnom točnošću doziranja jer ne zahtijeva nikakve izračune.  Zahvaljujući najnovihim tehnologijama proizvodnje, ne sadrži proteine ​​ljudskog i životinjskog porekla kao što su ljudski serumski albumin i laktoza.

Počinje delovati nakon 24 sata

Poput drugih botulinum toksina i ovaj preparat deluje  na brisanje i sprečavanje linija i bora ali i za liječenje nekih bolesti kao što su spasticitet , blefarospazam i migrene.  Za razliku od drugih standardnih marki botulinum toksina kao što su Azure, Xeomin, Vistable, Dysport, Bocouture i Botox,  kojima je potrebno oko 7-14 dana da postignu vidljive učinke, Alluzience počinje delovati već 24 sata nakon aplikacije.

FOTO: Alluzience

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar