Nova generacija kozmetike koja ne sadrži vodu

13-05-2024
Featured Video Play Icon

Nekoliko ”K Beauty” proizvođača  je lansiralo proizvode, koji su stvoreni pomoću  liofilizovane tehnologije. Liofilizovani sastojci i proizvodi nisu samo novina; oni imaju smisla na današnjem tržištu lepote, jer sve više proizvođača i brendova stvara čvrste proizvode ili proizvode bez vode

Liofilizovani sistem hijaluronske kiseline

Luksuzna marka za negu kože Saro de Rue, nedavno je pokrenula svoj sistema protiv starenja –  smrznutom hijaluronskom kiselinom.  „Udružili smo se sa korejskom laboratorijom za istraživanje i razvoj farmaceutskih proizvoda sa patentiranim svetskim tehnologijama,  kako bismo metode dokazane u medicini, prilagodili revolucionarnom proizvodu protiv starenja kože. A taj proizvod mora biti dostupan svima.  ” Liofilizovani sistem hijaluronske kiseline protiv starenja se prodaje u pakovanjima od 14 dana i 60 dana, a isporučuje se sa bočicom kapljica Pure Activator, tečnog proizvoda formulisanog sa niacinamidom, adenozinom, natrijum hijaluronatom i botaničkim ekstraktima.

Luksuzna linija za negu kože Saro de Rue

Zamrzavanje u kombinaciji s Flash Release tehnologijom

I kompanija Weibo Hi-Tech Cosmetics lansirala je čitav portfolio proizvoda za negu kože napravljenih od smrznutih sastojaka. Nova linija preparata Veibo Hi-Tech Cosmetics sadrži 7 liofilizovanih seruma, 7 liofilizovanih maski i liofilizovanu masku za oči. Iz kompanije su posebno ponosni na svoju novu masku za oči: „Proizvod je u obliku maske za oči sa čvrstim serumom. Razvijena je  korišćenjem tehnologije zamrzavanja (FD) i Flash Release tehnologije koja je ekskluzivna za Veibo Hi -Tech..  Liofilizovani sistem hijaluronske kiseline  koja je ekskluzivna za Weibo Hi -Tech.  Ova patentirana formula  čuva serum za oči u čvrstom stanju, čime u velikoj meri pojačava aktivnost njegovih sastojaka.

FOTO: Saro de Rue / Weibo Hi-Tech Cosmetics

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar