Anđelina Džoli: nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce

20-06-2019

Anđelina Džoli se smatra najlepšom ženom sveta, ali ona tvrdi da se ne oseća tako. Otkrijte kojim se trikovima služi  čuvena glumica  kako bi što duže zadržala mladalački izgled

Anđelina je otkrila u nedavnom intervjuu, koje proizvode uvek ima u svojoj torbici:  ”Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak, onda koristim crveni ruž, ali koristim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i ajlajner u crnoj boji i maskaru. Moj neseser za šminku je dosta dosadan ”- istakla je.

Puno veći problem Džolijovoj  zadaju mrlje na koži  s kojima se bori još od detinjstva: ”Od 11. godine periodično imam tamne mrlje na koži.
Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vreme idem na IPL tretmane – izjavila je te objasnila  kako ona vidi i bori se sa procesom starenja:

”Sada, kada se pogledam u ogledalo, sve više i više vidim svoju majku, a ova sličnost me raduje. Razumem da starim, i prihvatam ove promene. Naravno, ne volim tamne mrlje na koži i druge nedostatke, ali volim sebe i svoje godine”, rekla je.  Najvažnije lekcije o lepoti i prihvatanju sebe , glumici je dala majka :

”Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla otvori dušu za mene. Svako ima svoj koncept lepote, ali verujem da je najlepša stvar intelekt. Čovek sa jasnim umom koji zna kako treba da razmišlja je vrlo seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce” , zaključila je Džoli.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar