Miolift: stimulacija mišića lica pomoću struje

22-06-2019

Miolift je tretman ”strujom” koji se može raditi od dvadeset šeste godine kao preventiva  jednom u mesec ili dva dana, ili kao serija tretmana od trideset druge godine života.  Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože

Šta je miolift?

Miolift je bezbolan, neinvanzivan tretman, u kome bez prisustva bilo kakvog dopunskog hemijskog preparata, aparatom stimulišemo umornu i opuštenu kožu i mišiće lica. Pored pozitivnih efekata na kvalitet kože lica, koja trenutno dobije novi sjaj, to je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus. Na taj način se postiže optimalan rezultat kako u tretmanima podmlađivanja, tako i u tretmanima prevencije opuštanja kože i mišića lica.

Kome je namenjen ovaj tretman? 

Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima. Od trenutka kada se uoče prvi znakovi starenja i opuštanja kože, miolift postaje tretman za sve generacije. Izvodi se samostalno ili kombinuje sa drugim antiaging tretmanima, a efekat je vidljiv već posle prvog poseta klinici lepote. Nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože.

Koliko je tretmana potrebno?

Zavisno od izgleda i stanja kože, miolift se može izvoditi samostalno ili u serijama. Mini serija od 4 do 5 tretmana daće sjajne i vrlo vidljive rezultate za najkraće moguće vreme. Stimulacija strujom je potpuno bezbolna. Upotrebom ovog miolift sistema svaki mišić biva aktiviran i iznova programiran.Digitalni miolift je aparat koji proizvodi tačno proračunatu biostruju potrebnu za stimulaciju svakog mišića lica i vrata.. Za pun efekat preporučuje se serija od 10 tretmana.

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar