Dr Petar Dragić: sve o laserskoj metodi lečenja kapilara

23-04-2019
Featured Video Play Icon

Dr Petar Dragić je hirurg koji je izvršio najveći broj laserskih operacija vena na svetu, a 2007. godine prvi je u našu regiju uveo ovu metodu  i usavršio standarde za njenu primenu. Nova tehnika za lasersko uklanjanje kapilara vrlo je eksluzivna, a osim u Srbiji primenjuje se još samo u Sao Paolu (Brazil) i Dalasu (SAD) 

Dr Dragić je osnovao tri klinike – u Beogradu, Novom Sadu, i Banja Luci koje su specijalizovane isključivo za laserske operacije vena i vensku estetiku (kapilari)

Laserska operacija kapilara

2015. godine po prvi put u Srbiji i celoj Evropi, dr Petar Dragić uvodi novu tehniku za lasersko uklanjanje kapilara, koja je “organska”, tj. neškodljiva a  daje i bolje rezultate od prethodnih. Sa njenim sve većim uspehom dolazi do stvaranja nove grane medicine koja se naziva “venska estetika”. Ova metoda je brza efikasna i bez ikakvih vidljivih ožiljaka nakon intervencije.

Venska estetika

Venska estetika je grana medicine koja se bavi isključivo estetskim aspektom kapilara. Njeni zadaci jesu postizanje maksimalnih estetskih rezultata na polju njihovog uklanjanja. Tehnologija za uklanjanje kapilara koja je stvorena poslednjih godina zaista predstavlja revoluciju u odnosu na dosadašnju opremu. Zbog novih saznanja i razvoja ove grane medicine postoji sve veća potreba za uskom specijalizacijom lekara. Razlog za to je činjenica da uklanjanje kapilara predstavlja jedan od zahtevnijih problema u medicinskoj estetici.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Komentari

 1. Zdravo imam problem so kapilari vo gorniot del na nozete 2018 gi tretirav me bockaa so aetosisklerol pa imav i zgrutcuvanja na krv na nekoi delovi i povtorno gi imam ne ni prodolziv so tretiranje na drugite bidejki ne bea vidlivi rezultatite koi gi ocekuvav😞me interesira kolku bi cinela intervencija vo vasata klinika i po kolku vreme e vidliv rezultatot pozdrav i molam za odgovor

   1. Postovani,
    Interesuje me uklanjanje kapulara sa nogu. Dosla bih na pregled i konsultacije pa me interesuje koliko kosta pregled?
    S postovanjem,
    Jelena Selenic

   2. Veliki pozdrav, vecim dijelom imam problem sa kapilarima, voljela bih obaviti pregled kod Vas,ali ste mi daleko…Da li imate suradnju sa nekim Klinikama u Hrvatskoj gdje dolazite, a da su tehnoloski u korak sa Vama….
    Ili rijesenje doci do Vas…🙂
    Veliki pozdrav

    1. Dobro vece 🙂 mene zanima koja je cena skidanja kapilara na licu i dali se ti kapilare posle nekog perioda opet vrate ? Pozdrav

 2. Poštovani,
  Koliko košta uklanjanje kapilara sa obe noge?
  Srdačno, Snežana Škorić

Ostavite komentar