Dr Petar Dragić: sve o laserskoj metodi lečenja kapilara

10-05-2024
Featured Video Play Icon

Dr Petar Dragić je hirurg koji je izvršio najveći broj laserskih operacija vena na svetu, a 2007. godine prvi je u našu regiju uveo ovu metodu  i usavršio standarde za njenu primenu. Nova tehnika za lasersko uklanjanje kapilara vrlo je eksluzivna, a osim u Srbiji primenjuje se još samo u Sao Paolu (Brazil) i Dalasu (SAD) 

Dr Dragić je osnovao tri klinike – u Beogradu, Novom Sadu, i Banja Luci koje su specijalizovane isključivo za laserske operacije vena i vensku estetiku (kapilari)

Laserska operacija kapilara

2015. godine po prvi put u Srbiji i celoj Evropi, dr Petar Dragić uvodi novu tehniku za lasersko uklanjanje kapilara, koja je “organska”, tj. neškodljiva a  daje i bolje rezultate od prethodnih. Sa njenim sve većim uspehom dolazi do stvaranja nove grane medicine koja se naziva “venska estetika”. Ova metoda je brza efikasna i bez ikakvih vidljivih ožiljaka nakon intervencije.

Venska estetika

Venska estetika je grana medicine koja se bavi isključivo estetskim aspektom kapilara. Njeni zadaci jesu postizanje maksimalnih estetskih rezultata na polju njihovog uklanjanja. Tehnologija za uklanjanje kapilara koja je stvorena poslednjih godina zaista predstavlja revoluciju u odnosu na dosadašnju opremu. Zbog novih saznanja i razvoja ove grane medicine postoji sve veća potreba za uskom specijalizacijom lekara. Razlog za to je činjenica da uklanjanje kapilara predstavlja jedan od zahtevnijih problema u medicinskoj estetici.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar