Ana Ivanović, Irina Shayk, Naomi Campbell, Paris Hilton….sve one ne mogu bez zlatne maske

03-11-2017

Ana Ivanović, Irina Shayk, Naomi Campbell i Paris Hilton, samo su neke od svetskih zvezda koje svoju leptu neguju maskama od 24K zlata. Tretman briše znakove umora i starenja  a cena mu i nije tako mala obzirom da se može raditi na dnevnoj bazi. 

Drevna metoda podmlađivanja ponovo u trendu

U poslednje vreme upotreba zlata u estetskim tretmanima postaje sve popularnija ali njegov blagotvoran učinak na kožu poznat je još od davnina. Kleopatra u drevnom Egiptu koristila je zlato kako bi joj koža bila blistava i zdava a sličnim procedurama ulepšavanja  podvrgavali su se i stari Grci i Rimljani .

Svetske lepotice obožavaju zlatnu masku

Danas se zlato uglavnom koristi u obliku 24K maske za lice ili listića koji se nanose na podočnjake.  Pozitivne učinke  tretmana zlatnom maskom prepoznale su i brojne svetske lepotice i poznata lica poput Victoria Secret angelsice Irine Shayk , supermodela Naomi Campell , sveprisutne Paris Hilton , teniserke Ane Ivanović i mnogih drugih. Sve one koriste proizvode Mimi Luzon koja u ponudi ima i zlatne maske.

Lepota ima svoju cenu

U opisu proizvoda piše kako je reč o jedinstvenoj  formuli  lepote.  Korektivna maska protiv bora sa zlatnim listićima daje koži  osećaj blagostanja, leči crvenilo i male bore te ističe prirodni sjaj i  lepotu. Pogodna je za sve tipove kože. Njihova cena i nije tako mala , obzirom da se mogu koristiti i na dnevnoj bazi. Za lepše i blistavo lice poput navedenih lepotica trebaćete izdvojiti 349 dolara ili oko 35 500 RSD. Za taj novac dobićete 4 maske.

 

FOTO: Instagram Mimi Luzon

Screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar