Atraktivna baka lepotu duguje izbegavanju plastike u bilo kom obliku

04-05-2018

Gini Stewart retko će tko pogoditi stvarne godine, a većina joj daje upola manje. No, ona je samohrana majka četvoro dece kao  i baka, a tek joj je 47… Atraktivna Australijanka otkriva da je tajna njene mladolikosti u izbegavanju plastike i životu bez hemikalija, iako priznaje da je povećala grudi.

Gina iz Gold Coasta u Australiji zaseni brojne tinejdžerke i mlade žene čim uđe u prostoriju, a u razgovoru za britanski Mirror otkrila je kako svojim savetima želi pomoći mladim devojkama. Tvrdi da svoju mladolikost može zahvaliti samo nedostatku hemikalija u životu. 47godišnja Gina majka je 27-godišnjeg Jamesa, 25-godišnje Casey, 22-godišnjeg Codyja i 4-godišnje Summer, dok joj je  unuk James star 10 meseci.

‘‘Prirodna sam koliko god mogu, iznutra i spolja, i mislim da zbog toga izgledam tako mlado. Trudim se izbegavati plastiku u bilo kojem obliku, koliko god mogu, to je zlo. Ne jedem iz plastike, ne stavljam hranu u nju, ne pijem iz plastičnih boca. Takođe, nikad neću plastičnim poklopcem ili folijom zatvoriti hranu. To nije dobro za organizam. Plastika utječe na naše hormone i to dovodi do neplodnosti, raka, hormonalne neravnoteže i mnogih drugih problema. Zdrav razum nalaže da kemikalije nisu dobre za naš organizam’, pojašnjava Gina.

Atraktivna Australijanka priznaje da nikad u životu nije popila nijednu kafu, ne puši i gotovo nikad ne konzumira alkohol. Dnevno pije dva do tri litra alkalne vode, jede samo organsko voće i povrće te izbegava svu procesiranu hranu. Kupuje uglavnom belo meso koje nije tretirano hormonima, a crveno izbegava.

‘’Svakodnevno jedem avokado i jaja jer su jako zdravi, a izbegavam šećer, hleb, testeninu i krompire. U teretani vežbam samo 10 do 20 minuta četiri puta nedeljno, jer obline su seksi. Kad žene postanu premršave ili premišićave, mislim da onda izgube tu mekanost zbog koje jako brzo ostare’, tvrdi Gina.

Najvažnijim savetom za mladoliki izgled smatra izbacivanje apsolutno svih hemikalija, koliko je to moguće. To uključuje i sve kreme protiv bora kao i lekove antidepresive koje je pila 16 godina. Gina koristi ekstrakt biljke Moringe koja navodno sadrži niz proteina, vitamina i minerala te poseduje antiupalna i antivirusna svojstva. Za svakodnevnu higijenu  koristi organski izrađene proizvode, no povremeno ugodi sebi omiljenom namirnicom – jednom kockicom čokolade dnevno. Pogledajte video u nastavku i uverite se u atraktivnost 47godišnje bake.

FOTO: Instagram/ Gina Stewart

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar