Parfem KKW Body: Prekopirala Gaultierovu ambalažu a reklamira ga gola

03-05-2018

Protekle nedelje čuvena članica porodice Kardashian – Kim pustila je u prodaju svoj novi parfem ”KKW Body”. Osim što je odlučila da ga izreklamira na krajnje provokativan način, to nije jedina kontroverza vezana uz njen novi kozmetički proizvod. Naime, optužena je i da je prekopirala bočicu kultnog mirisa Classique – Jean Paul Gaultiera.  
 Narkotički eliksir za sve koji žele biti poput Kim

Mnogo puta uverili smo se kako Kim Kardashian kao ni ostali članovi njene familije , ne prezaju ni pred čim kako bi ulovili  delić slave. Ovih dana sveprisutna i najpopulatnija Kardashianka,   predstavila je te pustila u prodaju svoj novi parfem ”KKW Body” Reč je o mirisu koji se opisuje kao na “narkotički eliksir” a sarži neke supstance koji se često navode kao afrodizijak. Ylanga ylang,  sandalovina mošus i amber, samo su neke od mirisnih nota od koje krase KKW Body.

Golotinjom do pažnje

Pre nego šta je navedeni parfem pušten u prodaju, Kim se itekako potrudila da ga izreklamira na društvenimn mrežama. Bočica parfema izrađena je po njenim  telesnim meramna,  stoga je protekle nedelje zasula društvene mreže svojim obnaženim fotografijama.  Budući da od dotične dame nikad nismo imali prilike videti nešto drugo osim lepog lica ili golog tela, ne čudi nas njen postupak , jer to je očito ono najbolje od nje.

Prekopirala bočicu kultnog JPG parfema

Podsmeh javnosti izazvala je i ambalaža parfema KKW Body koji izgleda kao kopija čuvenog Jean Paul Gaultierovog Classique iz 1993. Kim je na optužbe odgovorila kako je njena inpiracija bila statua golog tela ali je i priznala kako joj se uduvek sviđao oblik Gaultierove ambalaže parfema:  ” Skulpture su bile moja inspiracija, i stvarno volim tu bocu. Njen oblik izrađen je po mojim stvarnim merama i deo je moje intime.  Istina je i da obožavam Gaultierov parfem”, zaključila je Kim.

FOTO: Kim Kardashian West / JPG INSTAGRAM

KKW Body official web site

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar