Jelena Gavrilović: Ako je nos i malo veći a crte lica drugačije, to je upravo ono što svakome daje na karakteru

01-05-2018
Featured Video Play Icon

”Nisam protivnik estetske hirurgije. Protivim se samo radikalnim zahvatima, kada devojke požele da promene lični opis. Ja mislim da i ako je nos malo veći , i ako su crte lica drugačije , da je to upravo ono što svakome daje na karakteru. Ja ne volim, da kažem klonirane devojke….”, otkrila je Jelena Gavrilović za portal Estetic. Kako se neguje poznata glumica i koja je tajna njene lepote otkrijte u videu uz tekst. 

Rekla si da često ideš na tretmane laserom. Imaš li možda još neki omiljeni ti tretman i da li si pobornik neinvazivnih ili invazivnih metoda?

Za početak neinvazivnih.  Jako je teško odlučiti se za pravu stvar, jer uvek je sve individualno. Ja mogu da govorim samo u sopstveno ime , i u to ime i govorim. I zimi i leti jako je važno da se ne izlažeš puno suncu. Iako sunce jeste izvor života, ono je ujedno i izvor svih naših bora, tako da šešir koji ja sad nisam ponela da ne bi narušili kadar , je jako važna stvar za očuvanje dugovečnosti.

Postoji li neki tretman na koji nikad ne bi otišla?

Pa ne znam. Ja mislim da je jako važno, jako se dobro raspitati… Oduvek sam išla kod dermatologa. Kao mala devojčica sam imala jako problematičnu kožu i uspela sam da to izlečim uz pomoć svog dermatologa. Kasnije sam koristila kreme koje su baš pripreljene za mene. Nisam protivnik estetske hirurgije. Protivim se samo radikalnim zahvatima, kada devojke požele da promene lični opis. Ja mislim da i ako je nos malo veći , i ako su crte lica drugačije , da je to upravo ono što svakome daje na karakteru. Ja ne volim, da kažem klonirane devojke. U Beogradu ponekad možete da sretnete – ja se stalno šalim i kažem – ušla sam u kafić i videla sam u svakom istu devojku. Treba biti autentičan. Nisam protivnik estetske hirurgije, ja sam samo uvek za to da treba imati meru.

Misliš li da u tvom poslu puno više pomaže to da budeš jedinstven? Da budeš možda čak, neko bi rekao ružan ali poseban na svoj način nego, kao što si i sama rekla – samo jedan broj…jer mlade cure misle, bitno je biti prekrasna pa možda i dobijem ulogu.

Ja mislim da nisi u pravu tu kada je lepota u pitanju. Svi se mi rodimo autentični, i kada je film u pitanju jako je teško da se publika identifikuje sa nekim ko je neverovatno lep. Ne postoje simetrični ljudi, ne postoje savršeni. Ja mislim da je ta greška koju svako od nas ima,  upravo ono što nas čini lepima.

Ceo razgovor sa Jelenom Gavrilović možete pogledati u videu na vrhu teksta.

FOTO: Instagram/ jelnagavrilovicofficial

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar