Botoks drajv in: ispeglajte bore u automobilu

07-06-2020

COVID-19 je na Floridi doneo mnoge restrikcije, kako u životu tako i u radu klinika lepote.  Nakon što su mere popustile, čuveni lekar iz Majamija  je osmislio neobično rešenje za tretman botoksom, koji nudi u drajv in varijanti. Naime, tokom tretmana pacijenti sede i ne izlaze iz automobila  

Dopušteno obavljanje estetskih tretamana

4. maja, Florida je dopustila delimično ublažavanje ograničenja koja su bila nametnuta, kako bi usporila pandemiju koronavirusa. Ta odluka dopustila je obavljanje kozmetičkih postupaka, koja uključuje i treman botoksom – najefikasnije rešenje za peglanje bora na čelu i oko očiju, prenosi Rojters.

Majkl Salzhauer, – ‘Dr Majami’

Botoks drive in 

Majkl Salzhauer, plastični hirurg poznat i kao ‘Dr. Majami ‘ sprovodi ubrizgavanje botoksa u garaži svoje luksuzne zgrade koja se nalazi u prestižnom delu Majamija. Salzhauer je rekao da je na tu ideju došao dok je sedio u svom automobilu čekajući test krvi za antitela na COVID-19.

Sigurna zona za obavljanje tretmana

“Područje u koje ubrizgavamo botoks obuhvaća gornje lice, a to je deo koji nije prekriven zaštitnom maskom. Zbog toga je tretman botoksa potpuno siguran za obavljanje”, rekao je Salzhauer, noseći masku, štitnik za lice i obučen u hirurški ogrtač,  dok je čekao svoj idućeg pacijenta.

Pacijenti oduševljeni idejom 

Pacijenti se za tretman prijavljuju putem interneta, a plaćaju ga u proseku 600 dolara. Arman Ohevšalom (36) bio je oduševljen ovom idejom i na tretman je došao prvi put. “Doktor Majkl je veoma kreativan, a nakon što sam vidio kako obavlja intervenciju, osećam se jednako ugodno kao i u uredu”, rekao je dok je čekao svoj red na botoks skupa sa suprugom u automobilu.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar