Top model Linda Evanđelista (55) dostojanstveno stari

05-06-2020

Linda Evanđelista svakako je jedan od najuspešnijih top modela svih vremena.  Devedestih je skupa s Klaudijom Šifer, Sindi Kraford Naomi Kembel , KristiTurlington i Kejt Mos bila je deo čuvene “Velike šestorke”. Danas Linda izgleda malo drugačije

Prelepa i profesionalna

Na modnoj sceni Linda se pojavila 1989. godine i u vrlo kratko roku postala najtraženiji supermodel na svetu. U svet visoke mode ušla je s 19 godina, a pokojni Karl Lagerfeld, tada glavni dizajner modne kuće Chanel, za nju je rekao da ne postoji model koji je profesionalan kao što je ona. Njena pojava u kultnom spotu Đžordža Majkla – Fridom, ostavila je sve gledatelje bez daha.

Rekorderka u objavama Vogue kavera

Krasila je preko 700 naslovnica časopisa širom planete, a bila je dugogodišnja muza fotografa Stivna Meisela. Upravo on je fotografisao Lindu za italijanski Vogue zbog čega i dalje drži rekord po broju pojava na kaveru tog časopisa. Svojevremeno, Linda je izazvala bes javnosti i modne industrije izjavom da ne ustaje iz kreveta za manje od deset hiljada dolara. Ostaće zapamćena i po tome što se tokom jedne revije presvukla čak 12 puta.

Ponosno nosi svoje godine

Linda je prošlog meseca proslavila 55. rođendan i više nije u svetu modelinga. Posvetila se privatnom životu i živi daleko od svetla reflektora. Za razliku od mnogih drugih zvezda nije pokleknula pod trendom estetskih operacija i stari u skladu sa svojim godinama. Mnogi u današnjoj Lindi ne bi prepoznali slavni supermodel koji je žario i palio svetskim pistama, međutim mi poštujemo njenu odluku. Najvažnije je ipak, da je čovek ispunjen i srećan jer u tome se krije istinska lepota života.

FOTO: Linda Evangelista Instagram 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar