Ljudi su je ismejavali a pogledajte kako sada Pamela izgleda!

02-06-2020
Featured Video Play Icon

Tokom detinjstva Pamela je imala nežnu i lepu kožu, međutim sa ulaskom u pubertet, zadesili su je problemi sa aknama i ožiljcima. Nažalost , to je bio tek početak onoga što je usledelo….Pamela nije ni slutila da je njena noćna mora tek počinjala.  U početku joj je dijagnostikovana kožna bolest  rosacea,  koju obično prati crvenilo kože.  No njeni simptomi postajali su sve izraženiji i naprosto bizarni…

Dijagnoza: rinofima

Nakon što je rodila drugo dete, nos joj se potpuno izobličio, naglo je natekao i postao neugodno velik.  Pamela se ponovo obratila doktoru i dobila dijagnozu : Rinofima – kožna bolest koja uzrokuje neproporcionalan rast nosa. Da bi stvar bila gora , činilo se kako za njen problem nema nikakvog leka.  Sve to snažno joj je  uticalo  na manjak samopouzdanja: osećala je sram, brigu i izbegavala da izlazi iz kuće.

Doktori besplatno pomogli Pameli

I baš  kada se činilo da za nju nema nade, Pamela se odlučila prijaviti u popularnu američku emisiju The doctors,  u kojoj su stručnjaci rešavali i dosad nerešive zdravstvene  probleme.  Ubrzo je dobila fenomenalne vesti od dermatologa. Bila je odabrana da joj pomognu, i to besplatno! ,,Tako sam sretna! Ovo je novi početak,” rekla je na početku svoje preobrazbe kroz suze.

Na putu prema ozdravljenju

Terapija koju je doktor sproveo na njenoj koži bila je raznolika.  ”U početku su korištena dva ili tri lasera koji su pomogli da se koža očisti regeneriše i stisne, a pore smanje. Koristili smo i razne serume, a terapija je davala izvrsne rezultate”, kazala je dr Ann Zedlitz – doktor dermatolog zadužen Pamelinu transformaciju.

Lekovi u kombinaciji s tretmanima

Mesec dana posle  kada se oporavila, stručnjaci su ponovili isti proces,  a rezultati su bili još bolji: ”Pamela je  oralno uzimala i prepisane joj lekove , a kako bi njeno lice dodatno ispeglali,  korišteni su  hijaluronski fileri.”, pojasnila je dr Ann. Nakon tri meseca, lečenje je konačno bilo završeno.

Lekari zadovoljni obavljenim poslom

Iako sama nije krila oduševljenje svojim novim izgledom, nimalo manje ushićeni nisu bili stručnjaci koji su sudelovali u Pamelinoj transformaciji. “Ovo je jedna od najradikalnijih promena viđenih u ovoj emisiji”, izjavio je jedan od doktora.

FOTO:  SCREENSHOT

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar