Britanska Barbie za Estetic.rs: ”Plastična hirurgija je moj hobi. Pod nož ću i sa 80!”

30-03-2018

Britanka Keri Majls do sad se podvrgla hirurškoj korekciji:  grudi, zadnjice, nosa, obrva kao i nebrojenim tretmanima hijaluronskim filerima te botoksom. Sve to uradila je kako bi izgledala poput svog idola iz djetinjstva – lutke Barbie. Samo za portal Estetic otkrila je, da li je napokon zadovoljna svojim izgledom, na koji je do sada potrošila više od 17 500 000 RSD. 

Da li ste sad potpuno zadovoljni svojim izgledom ili u planu već imate neke nove hirurške intervencije?

Do sada sam uradila sve hirurške korekcije potrebne za ‘Barbie look’ i trenutno sam u potpunosti  zadovoljna svojim izgledom.

Zašto ste se odlučili baš za Barbie, da li vam je ona  idol iz detinstva? 

Kada sam prvi put videla lutku Barbie , bila sam fascinirana njenim izgledom. Ona je svakako bila drugačija od svih ostalih lutki.  Već tada znala sam da ću uz pomoć plastične hirurgije izgledati kao ona. Kasnije, kad sam odlučila da postanem Barbie postala sam ujedno i srećnija osoba. Jednostavno uživam biti plavuša i uz to izgledati kao moja omiljena lutka.

Pre i posle korekcije nosa

Imate li omiljeni tretman lepote? 

Od bjuti tretmana najviše volim botoks.  On mi pomaže da izbrišem sve bore sa lica i pruži mi osvežen i mladalački izgled.

Postoji li neka estetska procedura koja vam se nije dopala? 

Nikad nisam zažalila radi nijednog tretmana lepote ili hirurške korekcije kojima sam se podvrgla. Sve mi se svidelo , jedno mi je krivo šta se nisam mlađa odlučila za operacije.

Keri tvrdi da zahvaljujući tretmanima lepote i estetskim korekcijama danas izgleda bolje. Slika levo pre godinu dana i danas na slici desno.

Koja je vaša poruka ženama koje nisu zadovoljne svojim izgledom? 

Moja poruka drugim ženama, pa čak i muškarcima koji nisu zadovoljni svojim izgledom je … ako razmišljate da na sebi uradite  neku operaciju ili tretman kako bi poboljšali svoj izgled, onda to i napravite i budite zadovoljni.  Nemojte slušati šta drugi govore  jer ovo je vaš život.   Živite ga i nemojte previše razmišljati, kako vam se ne bi desilo da u starosti žalite ”Eh da sam barem to učinio’.  Zapamtite , jednom se živi.

Znači vaša Barbie transformacija je gotova i sada ste potpuno ispunjeni? 

Ja toliko volim Barbie da sam nedavno odlučila i da legalno promenim ime u Barbie. Trenutno sam zadovoljna izgledom ali ću se nastaviti održavati.  Ako mi zatreba koji tretman da ispeglam bore ili operacija da zategnem malo lice, ja ću ih uraditi. Mislim da ću ići pod nož i kad budem u 80-ima.
Barbie i plastična hirurgija jednostavno  su moj hobi i moj život.

FOTO: Keri Majls privatni album

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar