Voditeljka Dragana Katić izgleda isto kao pre 22 godine! Otkrila nam je kako je u tome uspela

26-03-2018
Dragana Katić

Voditeljka Dragana Katić (53)  nedavnom  je objavom svoje fotografije na Instagramu iznenadila mnoge. Naime, na društevnu je mrežu postavila sliku sebe od pre 22 godine , a sudeći po viđenom, čini se kako je vreme za ovu damu stalo. Za portal Estetic, otkrila je sve  tajne svog izgleda. 

Prošle su samo 22 godine

Poznato lice sa TV ekrana  veoma  se uspešno nosi sa godinama,  a svoje male tajne lepote često podeli sa obožavaocima na Instagramu.  Nedavno je  objavila svoju  fotografiju staru 22 godine uz status : “Kažu da vreme oživi kada satovi stanu, ali fotografije su tu da nas podsete da vreme niko nije zaustavio. Tako je i mene ova slika podsetila da je prošlo ” samo” 22 godine”.

Fotografija TV voditeljke  (pre 22 godine i danas) koju je objavila na svom Instagram profilu

Nikada se nije podvrgla nikakvim ”brutalnim” hirurškim korekcijama

Mnogi su se pitali da li je reč o skupim tretmanima lica, estetskoj hirurgiji, pravilnoj ishrani, genetici ili konstantnom negovanju, no svi su se složili da gospođa Katić gotovo da ne stari.  Voditeljka otkriva kako je tajna njenog izgleda u tome što se nikada nije podrvgla nikakvim ”brutalnim hiruršim korekcijama”: ”Na sebi nisam uradila ništa veliko , iste su mi uši , isti nos.. Možete da vidite kako su mi drugačije obrve , jer sam ih istetovirala.  Razlog tome je što su moje prirodne bile jako spuštene i postajalo mi je sve teže da se našminkam”.

Podizanjem očnih kapaka do otvorenijeg pogleda

Jedini hirurški zahvat kojemu se Dragana podvrgla je blefaroplastika, odnosno podizanje očnih kapaka, no priznaje da je za njezin izgled najviše zaslužna svakodnevna nega lica te opšta  briga za telo: ” Uradila sam to pre 12 godina jer su mi gornji kapci bili jako otečeni i spušteni , u tolikoj meri da su mi smanjivali vidno polje.”

View this post on Instagram

Večeras od 22h na @prvatelevizija Nikad nije kasno!

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on

Uvek je više ulagala u lice nego u garderobu

”Otkad znam za sebe redovno se održavam. Verujte mi da sam uvek više ulagala u lice nego u garderobu a pored toga  stalno pratim trendove i novitete u svetu lepote. Volim da sve tretmane prvo dobro proučim i nikada se ne upuštam u nijedan ako nisam dovoljno informisana.  Isto tako nikada ne valja na telu štedeti , tako da npr. birate najjeftinije tretmane. Vaše telo je hram i tako treba da se prema njemu ophodite. ”, zaključuje TV voditeljka.

Dragana prati sve trendove i novitete iz sveta lepote

FOTO: Instagram Dragana Katic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar