Britanski časopis proglasio Vasilija Vujovića – plastičnog hirurga iz Beograda, najseksiplinijim doktorom na svetu!

31-08-2017

Britanski magazin  Daily Mail neslužbeno je proglasio plastičnog hirurga Vasilija Vujovića iz Beograda,  najseksipilnijim doktorom na svetu. Ovaj 29-godišnjak specijalizovao se za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, i stalno je na meti žena, posebno onih koje dolaze u njegovu kliniku: ” Imam problema, priznajem, ali čovek se mora naučiti nositi sa time i odupreti iskušenjima – kazao je za poznati časopis. 

Vasilije je tvrdi,  svestan da je u njegovom poslu izgled itetako bitan.  No suprotno mnogim očekivanjima, njegov tip devojke nije onaj koji će se odmah uočiti radi izgleda. Kod odabira mu je otkriva, presudan karakter.

”Ne volim agresivne devojke, već one drage, zanimljive, zabavne i koje i maju smisla za humor. Fizički izgled mi nije važan. Lepota je u oku muškarca koji gleda ženu, pa mi je najvažnije da je ona meni predivna – tvrdi dr Vujović..

Dr Vasilije je zaposlen u državnoj bolnici, ali radi i u vlastitoj privatnoj Klinici za estetsku hirurgiju ”Dr. Vujović” u Beogradu.  Dailly Maill prenosi kako su mladom doktoru neke žene priznale da im je toliko lep da teško odvajaju pogled sa njega,  a ostale ga svakodnevno obasipaju komplimentima na društvenim mrežama.

”Vasilije Vujović, 28, je plastični hirurg. Kaže da mu je dobar izgled izazvao probleme na poslu, jer se morao odupreti iskušenju od “anksioznih” žena.”, komentarisala je poznata američko meksička voditeljka na svom FB profilu.

Najzgodniji doktor na svetu je sretno oženjen , otac 5-godišnjeg sina. U intervjuu za poznati časopis nije pomenuo smeta li njegovoj supruzi sva pažnja i komplimenti koje mu druge žene posvećuju, ne samo na klinici, već i diljem sveta, kao i to što dele njegove fotografije na društvenim mrežama.

Pojasnio je kako estetska kirurgija nisu samo silikoni i lepši izgled, već je to puno šire područje, prvenstveno kada je reč o rekonstruktivnoj hirurgiji koja je spas ljudima sa određenim anomalijama, onima kojima nedostaje deo tela, onima koji imaju ožiljke od opekotina…

https://www.instagram.com/p/BYX_a1OgAgR/

U Srbiji  su otkriva, najizvođeniji zahvati kod žena,  povećanje usana, grudi i zadnjice, dok muškaraci najčešće dolaze radi smanjenja nosa ili povećanja usana.

PHOTO: vujovic.com / instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar