Dejan Jelača: Svi na ulicama počinju da liče jedni na druge

09-05-2018
Featured Video Play Icon

Samo za portal Estetic, Dejan Jelača  beogradski glumac i TV voditelj sa njujorškom adresom, otkrio je: koliko je lepota bitna u njegovom poslu, kako se neguje,  šta misli o estetskoj hirurgiji kao i tajne dobrog izgleda svetskih top modela. Svi na ulicama poćinju da liče jedni na druge, kaže Jelača

S obzirom da nemate niti jednu boru, imate li možda omiljenu, odnosno neku posebnu kremu koju koristite?

Ono što je meni važno osim genetike koja igra veliku ulogu, jeste da ja negujem svoju kožu na određen način. Vodim računa o higijeni i koristim jedan preparat koji je baš dobar  i koji čisti moju kožu. Ne koristim nijednu kremu generalno. Ne stavljam kremu na lice posle toga ali zato dobro tim preparatom koji koristim, dobro očistim kožu svako jutro i pre nego što odem u krevet.

Da li bi se ikad podvrgli nekom hirurškom estetskom zahvatu, ukoliko ne bi bili zadovoljni određenim delom tela?

Ja za sada nisam uradio ništa na licu, stvarno nisam. Hteo sam doduše, moram da priznam , nešto da uradim čisto iz radoznalosti da vidim kako to funkcioniše ali kada sam otišao tamo u toj klinici su mi rekli , ‘Vi nemate šta da radite, nemamo šta da radimo za vaše lice’, tako da za sada sam ustvari dobar, ali zaista nisam protiv toga. Ako nisi zadovoljan nečim, što da ne popraviš i što da ne uradiš nešto na svom licu  ali opet ne kažem da s godinama neću uraditi i ja nešto.

Prijatelj ste mnogih poznatih ličnosti , a posebno nekih lepotica poput Adriane Lime. Da li su vam ikad ti čuveni modeli otkrili, u čemu se krije tajna njihove lepote?

Tako je. Ne samo Adiane Lime nego i Hajdi Klum , Mirande Ker, Alesandre Ambrosio itd. , koje sam kroz neke poslove upoznao i gde se družimo. Ono što je meni zaista fascinantno kod mnogih manekenki i to top manekenki , jeste  to da ništa nisu uradile na licu ali da zaista vode računa o sebi, odnosno o svojoj koži sa određenim preparatima. Zaista vode računa o tome jer jednostavno moraju. Kod mnogih od njih je genetika umešala svoje prste tako da mnogi zaista prirodno izgledaju – savršeno. Nekad se i zaprepastim da neke manekenke pa i top manekenke, vole i da pojedu i da popiju a opet izgledaju savršeno. Meni je to potpuno neverovatno ali opet to je neka genetika.

Ceo intervju sa Dejanom Jelačom možete pogledati u videu na vrhu teksta

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar