Viktorija Bekam koristi samo proizvode čuvenog dermatologa s Beverli Hilsa dr Harolda Lansera

10-05-2018

Metoda Dr. Lancera oslanja se na tri osnovna pravila: polish, clean, nourish (piling losionom, čišćenje lica, nega). Njegov način nege je poseban jer je zamenio redosled radnji u klasičnoj beauty rutini, a praktikuju ga zvezde poput Kim Kardashian West i Victorie Beckham… 

Victoria Beckham koristi samo proizvode dr Lancera 

Dr. Harold Lancer je zvezda svoje branše, a za njega Victoria Beckham kaže da ne koristi ni jedan drugi proizvod osim onih s njegovim potpisom. U intervjuu koji je pre nekoliko meseci dala za časopis The Edit, Victoria Beckham se osvrnula na svoju beauty rutinu i “čarobnjaka” koji joj je pomogao da njena koža s 44 godine izgleda besprekorno. Njegovo ime je Dr. Harold Lancer i trenutno važi za jednog od najtraženijih dermatologa u Americi s listom klijenata na kojoj bi mu pozavideo svaki PR stručnjak iz Holivuda. Lancer propagira svoju metodu koja se sastoji od tri jednostavna koraka, a koja garantuje sjajan i zdrav izgled kože.

Tajna metode dr Lancera 

Dr. Lancer Method se oslanja na tri osnovna pravila: polish, clean, nourish (piling losionom, čišćenje lica, njega). Njegova metoda je posebna zato što je zamenio redosled radnji u klasičnoj beauty rutini: “Ostale beauty rutine nalažu da lice prvo očistite, pa onda tek napravite neku vrstu pilinga s tonikom koji u sebi ima voćne kiseline i enzime. Ako zamenite redosled ovih radnji dobićete bolji efekt. Naime, kada na lice prvo nanesete tonik tzv. Exfoliator, koža će reagovati tako da će omekšati, otvoriće se pore i otpustiti sve nečistoće koje ćete potom lagano ukloniti s drugim korakom čišćenja. Takvo lice će biti apsolutno spremno za zadnji korak nege u kojem nanosite hranjivu kremu, a koja će u ovom slučaju delovati na pravi način” – rekao je.

FOTO : Victoria Beckham Instagram / dr Harlod Lancer.com

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar