Dermatolog Angeline Jolie otkrio tajne glumičine lepote

06-05-2018
Featured Video Play Icon

 Angelina Jolie još od detinjstva ima istog dermatologa, čiji identitet je nedavno otkrila u intervjuu za časopis InStyle. Sada se oglasila i njena doktorka Rhonda Rand , koja je za Refinery29 podelila tajne lepote 42-godišnje glumice. 

“Angelina je imala sreću jer je od mame nasledila prekrasnu kožu. Oduvek je bila prirodna lepotica pa nije trebala voditi neku preteranu brigu oko izgleda. Njena bjuti rutina uključuje malo kreme sa zaštitnim faktorom, nežni tonik za čišćenje lica, antioksidanse , prirodne proizvode.. i to je to. Hemikalije joj nisu potrebne,” ispričala je dr Rhonda te otkrila još nekoliko Angelininih  tajni.

View this post on Instagram

#angelinajolie

A post shared by Angelina Jolie (@joliestweet) on

Kada putuje, Angelina uvek sa sobom nosi kremu za lice sa zaštitnim faktorom koju je osmišljena samo za nju, a tretmani lepote kojima se podvrgava u svojoj omiljenoj ordinaciji, uglavnom se svode na uklanjane pigmentacijskih fleka od sunca pomoću lasera.

“Angelina se morala nešto ranije suočiti s menopauzom i tu se također važnom, pokazala njena bjuti rutina. Čak i kroz promene koje nam nameće to životno razdoblje svake žene, važno je kožu negovati i koristiti kvalitetne proizvode poput antioksidansa, retinola i sl.,” naglasila je dr Rand.

FOTO: Instagram Joliesweet /  Giphy

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar