Dermatolog dr Dinko Kaliterna: Jedino ova dva tretmana učinkovito podižu i oblikuju zadnjicu a pritom uništavaju celulit

28-11-2017
Featured Video Play Icon

Tretman uređajem Thermi rf i laserska lipoliza  efikasne su metode ne samo za oblikovanje i podizanje  zadnjice već i za rešavanje od celulita.  Procedure  su brze a rezultati postaju vidljivi u narednim mesecima i traju nekoliko godina. Zahvaljujući ovim preciznim uređajima, moguće je oblikovati tijelo na najfiniji i najprecizniji način te ukloniti bilo koju nepravilnost, pa i onu najmanju, otkriva dermatolog  dr Dinko Kaliterna iz poliklinike Poliderma.

dr Dinko Kaliterna, dermatovenerolog i vlasnik poliklinike Poliderma.

Topi celulit i podiže zadnjicu 

Thermi rf je uređaj koji predstavlja najveću revolucija u oblikovanju lica i tela. Razlog tome je što se radi o minimalno invazivnom tretmanu koji daje najbolje rezultate za oblikovanje navedenih regija.  Prilikom tretiranja područja  zadnjice , ona se oblikuje i podiže a uz to se uništava celulit. Potreban je svega samo 1 tretman u lokalnoj anesteziji te nema nikakve boli i nelagode.

Tretman uređajem Thermi

Tokom tretmana koristi se radio frekvencija, te se iglom ispod kože vrši kontrolirano zagrejavanje u svrhu uništenja masnih ćelija i podsticanja proizvodnje kolagena kako bi se koža zategnula. Vanjska kamera beleži temperaturu kože a igla temperaturu ispod kože.  Oslobođene masnoće kasnije se izluče iz organizma putem mokraće. Rezultat se ne vidi odmah nakon tretmana, već postupno postaje vidljiviji i bolji u narednim mjesecima.

Laserska lipoliza nije liposukcija

Kod laserske lipolize se kroz sitnu rupicu ispod kože uvodi se posebna igla, tzv. kanila, na vrhu koje se nalazi lasersko vlakno. Na tom mestu ne ostaje nikakav ožiljak. Kanila ispod kože mehanički razbija zadebljano vezivno tkivo koje povlači kožu prema gore te na taj način uklanja “narančinu koru”. Za razliku od liposukcije kod koje se masnoća isiše iz organizma, nakon laserske lipolize , ona se kroz mokraću izlučuje iz tela.

Laserska lipoliza: pre i posle tretmana

Kako deluje laserska lipoliza?

Laserska zraka toplinom trajno uništava masne stanice a ujedno podstiče razvoj novog kolagena te zategnuće kože. Krvne žilice se spaljuju i nema modrica, a moguć je manji kratkotrajni otok nakon tretmana. Početni rezultati se obično vide nakon 30 do 60 dana a postaju sve bolji narednih 8 do 10 meseci.  Uglavnom nema oporavka, no savetuje se mirovanje prvih nekoliko dana uz nošenje elastičnog steznika.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar