Dobitnici makeovera zakazana 4 hirurška zahvata

23-03-2024
Featured Video Play Icon

Krenuo je makeover 60- godišnje Vesne Krstić, dobitnice nagradnog konkursa Povratak u budućnost. Kako bi rešili njen problem sa kapcima, podvrgnućemo je čak 4 hirurška zahvata. I to je tek početak… 

Vesna želi promenu u skladu sa svojim godinama

”Prijavila sam se za estetske korekcije da bi uklonila višak masnog tkiva na gornjim kapcima i da bi smanjila svoje podočnjake. Volela bih da se malo ulepšam ali naravno, srazmerno svojim godinama. Moram naglasiti kako je situacija sa mojim podočnjacima veoma ozbiljna, zato se radujem ovom makeoveru. Sigurna sam da sam u dobrim rukama i s nestrpljenjem isčekujem rezultat,”  rekla je dobitnica nagradnog konkursa Povratak u budućnost, Vesna Krsić iz Zrenjanina.

Vidljivi znakovi starenja na Vesninom licu

U bolnici Vizim Doctors, našu je kandidatkinju pregledala dr Mihaila Jakšić, spec plastične i rekonstruktivne hirurgije. ” Čim sam videla pacijentkinju, odmah mi je bilo jasno šta je posredi. Najdominantniji znak starenja na njenom licu jeste višak kože na gornjim i donjim kapcima.  Imamo i protruziju masnih jastučića na donjim kapcima  Problem su i spuštene obrve ali i sama koža koja je veoma dehidrirana”.

Blefaroplastike + mini facelifting + podizanje obrva

”Kod Vesne je prisutna specifična situacija na donjim kapcima. Znači neće biti u pitanju klasična blefaroplastika već ćemo morati pristupiti srednjem masivu lica, tako da će ovo zapravo biti operacija 2 u 1. Blefaroplastika+ srednji mini fejslifting. Kako bi se rešili tužnog pogleda, kod pacijentkinje ćemo uraditi i hirurško podizanje krajeva obrva, Za kraj ćemo joj u potpunosti regenerisati kožu, pomoću najmodernijih neinvazivnih metoda”, zaključila je dr Jakšić.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar