Doktorka besplatno podmladila ženu iz Ljubljane: od kućanice bez zuba do izgleda holivudske zvezde

05-12-2018
Featured Video Play Icon

Pedesetrogodišnja Jolene Butorac iz Ljubljane , osvojila je besplatni neinvazivni makeover ordinacije Vividenti Kalmar. Nije imala zube, a bore kao i znakovi starenja, bili su na njenom  licu  vidljivi posvuda. Zahvaljujući savremenim metodama podmlađivanja , sredovečnoj Slovenki vraćeno je samopouzdanje i  osmeh na lice

Jolene pre makeovera

Dr Viviana Kalmar kombinovala je razne neinvazivne tehnike podmlađivanja za što bolji efekat na Jolenenom licu, ali se prvo pobrinula za njene zube: ”Jolene je dobila protetski nadomestak koji joj je dopustio da se ponovo smeje. Što se tiče samih tehnika podmlađivanja lica, bilo je tu dosta posla jer su i njene bore bile veoma izražene.

Za brisanje bora na Joleninom licu kao i postizanje lifting efekta , doktorka je, kaže koristila botox , hijaluronske filere kao i mezoniti: ”Kako smo pacijentkinji promeniti zagriz , automatski su se ublažile i neke bore oko njenih usana, ali smo tu  celu regiju tretirali hijaluronskim filerima, zahvaljujući kojima smo joj i povećali volumen usana.

Bore na čelu i oko očiju , zamrzli smo primenom botoxa, kojim smo takođe uspeli da podignemo opuštene kapke. Kako bi celokupan lifting efekat bio što bolji koristila sam mezoniti, a samim obrazima, dodatno sam dala malo volumena sa filerima. Nisam ih ubrizgavala u jagodice kako bih postigla što prirodniji izgled. ”, zaključila je dr Viviana Kalmar.

”Ja ovo nisam očekivala, svakako nisam. Iznenađena sam totalno!Čak ne znam kako ni da se ponašam.  Ovo je za mene početak novog života”, izjavila je vidno ushićena Jolene. Kako izgleda transformisana Slovenka, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar