Doktorka poklonila Riječanki novo lice za 8. mart

10-03-2022

Dr Viviana Kalmar, vlasnica klinike Vividenti Kalmar iz Rijeke, u potpunosti je rekonstruisala vilicu i podmladila lice jedne pacijenkinje –  i sve to besplatno. ”Ovo je najlepši poklon koji sam mogla da zamislim za Dan žena. Osećam se kao da sam ponovo rođena”, kazala je presrećna pacijenkinja

Alenka Božić – pre makeovera

Loši zubi i iscrpljeno lice

Alenka Božić je srećnica koja je osvojila besplatni makeover u riječkoj klinici Vividenti Kalmar. Intervencija je uključivala potpuno podmlađivanje lica i rekonstrukciju gornje čeljusti.  ”Alenkini zubi su bili razmaknuti, nepravilnog oblika, a uz to neodgovarajuće boje i prekriveni mrljama. Što se tiče lica, na njemu je bio vidljiv manjak volumena, zbog čega je ono izgledalo umorno i opušteno. Uz sve navedeno bio je tu i problem bora”, rekla je dr Viviana Kalmar.

Rekonstrukcija vilice i podmlađivanje lica

Rekonstrukcija Alenkine vilice obuhvatala je je lečenje zuba kao i njihovo presvlačenje dentalnim krunicama, čime je rešen problem razmaknutih zuba, a postignuta je i visoka estetika – što se tiče same boje. Podmlađivanje lica je urađeno pomoću hijaluronskih filera, čime je pacijentkinji vraćen volumen i ispeglane su bore. Za dodatno uklanjanje bora korišćen je botoks.

dr viviana kalmar u društvu dobitnice makeovera

Make up i frizura za holivudski izgled

Kako bi Alenka zasijala poput prave zvezde, za njen izgled se pobrinuo i tim stručnjaka za kosu i make up: ”Kalmar hair & skin boutique je zaslužan za glamuroznu frizuru srećne kandidatkinje a za make up  vizažistica Maja Zatezalo. ”Drago mi je da smo urećili našu Alenku i to na 8. mart”, kazala je dr Viviana. ”Prestrećna sam, nemam reći. Slika govori više od svega”, zaključila je oduševljena dobitnica makeovera.

FOTO: Josip Čekada

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar