Donedavno je bilo nemoguće ali sada se starost može vešto prikriti uz tretmane podmlađivanja šaka

24-08-2017
Featured Video Play Icon

Dermatolozi su odavno ustanovili da koža ruku stari mnogo brže od lica. To ni ne čudi, s obzirom na to da su šake stalno izložene spoljašnjim uticajima – vetru, hladnoći, visokim temperaturama, sunčevim zracima, različitim hemikalijama (sapunima, deterdžentima…), pa je već i onako tanka i nežna koža na rukama podložna isušivanju, perutanju, istanjivanju i pojavi fleka i krvnih sudova, te lako gubi mladačku svežinu i elastičnost, postaje grublja, a godine su vidljivije.

Bez obzira koliko negovane bile,  po izgledu kože na šakama bilo je najlaše proceniti nečiju dob. No razvoj estetske medicine ponudio s vremenom i neke efikasne metode u podmlađivanju ruku. Uz PRP tretman i mezoterapiju koji mogu da podmlade strukturu kože, najefikasniji način za njeno zatezanje je impliciranje vlastite masnoće ili hijaluronskih filera koji efikasno daju volumen.

Lečenje staračkih mrlja danas se u sekundi rešava pomoću lasera. Metod deluje na način da svetlosna energija uz pomoć difuznog svetla prodire kroz kožu, prepoznaje problem  i rešava ga vrlo brzo i efikasno. Više pogledajte u priloženom videu.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar