Pogledajte kako čuveni hirurg Ben Talei , rešava problem sa neproporcionalnom bradom

23-08-2017

Oblik brade može imati veliki uticaj na izgled  osobe , obzirom da skupa sa nosem i predelom obraza čine 3 ključne  tačke na licu. Ukoliko nema  proporcije  između  njih, lice izgleda neproporcionalno . Pogledajte kako je čuveni doktor sa Beverly Hillsa, dr Ben Talei, uradnjom implanta rešio problem njegovih pacijenata…

Plastična hirurgija na bradi može se raditi u cilju korekcije isturene brade ili povećavanja bradnog ispupčenja. Ugrađivanjem implanta može da se koreguje navedeni problem, te se na taj način postignu harmonične crte lica.

Čuveni  Los Anđeleski hirurg dr Ben Talei obavio je do sada na stotine korekcija brade koji su vidno pomogli pacijentima da postignu proporciju lica,a sam zahvat za njega je gotovo rutinski ( podgledajte priložene fotografije)

Plastična operacija se najčešće vrši ambulantno pod lokalnom anestezijom. Rez se izvodi u donjem delu usne duplje, ispod zuba, što omogućava pomeranje same kosti i stavljanje implanta. Da bi se korigovala izobličena viseća brada, najčešće se upotrebljava silikonski implantat koji po veličini i obliku odgovara svojoj nameni.

Facijalni implanti  postoje su raznim obllicima i veličinama a napravljeni su od silikona koji je na dodir veoma sličan mekom tkivu koje se inače nalazi u bradi. Zahvat korekcije traje od jednog do tri sata , a posle operacije implant nije ni vidljiv ni opipljiv.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar