Došla na laminaciju obrva pa pobegla u suzama

22-02-2024

”Nakon što sam se podvrgla tretmanu ”slojevitih obrva”, ostala sam neprijatno iznenađena kada sam se pogledala u ogledalu”, reči su to devojke, koja je trebala da ulepšala svoje obrve tretmanom laminacije.  Svoje iskustvo je podelila na TikTok-u,  piše britanski “San”.

Obrve koje je Kesi videla na stranici od salona, u kom se posle podvrgla tretmanu

Želela je sklad i simetriju obrva a dobila sramotu

U videu koji je objavila na popularnoj društvenoj mreži za mlade, devojka – koja se predstavlja kao Kesi, je najpre pokazala fotografije radova žene kod koje je otišla na tretman, a zatim i fotografiju oblika koji je tražila. Međutim, rezultat nije ispao onakav kakvom se nadala. Njene obrve su bile počešljane nagore, previše guste, preobojane i nesrazmerne licu.

rezultat tretmana

Pazite gde idete na tretmane lepote

“Sramota me je”, napisala je Kesi uz video u kojem se čuje kako plače i govori: “Ovo sam želela, a ovo sam dobila”. Srećom, u komentarima su odmah počeli da se pojavljuju saveti pratilaca, koji su pisali da je najbolje što pre pokvasiti obrve i očešljati ih u smeru dlake. “To je zato što imaš velike obrve. Ja sam dobila iste takve, užasno!”, “Samo ih očetkaj”, ohrabrivali su je pratioci.

Laminacija obrva u proverenom salonu

Kako se zapravo izvodi tretman?

Tretman prikazan u videu poznat je kao laminacija ili postizanje slojevitih obrva. Procedura se obavlja na način da kozmetičari uz pomoć posebnih  preparata, prvo omekšaju obrve. Zatim se nanosi hidratantni serum, a posle toga se po potrebi oboje u što prirodniju nijansu. Sledeći korak je da se začešljaju tako da sve dlačice idu u istom smeru. Efekat su stilizovane i veoma elegantne obrve, koje uz to izgledaju posve prirodno.

FOTO: arhiv, Tick Tock Screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar