Dr Jasmina Lalošević: najefikasniji tretmani za detoks organizma

09-01-2019
Featured Video Play Icon

Početak godine je izvrsno vreme da očistite svoje telo od raznih toksina, čije nakupljanje se nepovoljno odražava na vase zdravlje i lepotu . Koje su najbolje metode za detoks organizma , otkriva dr Jasmina Lalošević – spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu

Hidrokolon terapija

Postoji nekoliko tretmana i pristupa uopšte, detoksu organizma. Jedan od najpoznatijih i možda najjednostavnijih jeste hidrokolon terapija. Naslage koje se godinama talože na zidovima debelog creva nepovoljno utiču na zdravlje našeg tela, na čistoću kože i psihičko stanje našeg organizma.  To sve doprinosi povećanju količine toksina, nagomilavanju nepotrebnih štetnih materija, koža dobija umoran izgled, a raspoloženje se menja, izostaje kvalitet sna i smanjuje se životna energija. Ovaj tretman efikasno rešava sve navedene probleme.

Kiseonična kapsula 

Međutim, osim hidrokoloneterapije ne treba zanemariti ni kiseoničnu kapsulu, koja s jedne strane energizuje organizam . To je jedna vrsta vrlo prijatne , kako bih rekla , saune , gde je vaše telo osim temperaturi povišenoj, izloženo i kiseoniku i divnim vibracijama. Na taj način praktično svoj organizam kao da ušuškavate, energizujete i pojačavate imunoški odgovor. To je svakako zgodno u ove hladne zimske dane. Osim toga, usput ćete izgubiti i pokoji kilogram , iz razloga što ova kapsula i ubrzava metabolizam . To je jedan kako bih rekla, komforan detoks za zimske dane .

Ozonoterapija 

Ozonoterapija je jedna druga vrsta terapije, koja podrazumeva intravensku primenu kiseonika. Na taj način delujemo protiv mikroorganizama raznih, virusa koje ubijamo, praktično u našem organizmu i omogućavamo organizmu da se dobro bori sa svim spoljnim uticajima, koji dolaze izvana. Zapravo intravenski kiseonik bustuje ćelije našeg organizma,  puni ih kiseonikom , aktivira mitohondrije u našim ćelijama , i omogućava našem organizmu da se adekvatno bori sa bilo kakvom vrstom prehlade,  pa i sa svakom vrstom stresa.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar