Dr Milomir Gačević: aparat InMode fantastično topi podvaljak i zateže kožu

30-09-2020
Featured Video Play Icon

InMode je aparat savremene generacije koji koristi radio-frekventne talase za topljenje masti, i podstiče koagulaciju malih krvnih sudova u organizmu (što za posledicu ima manje podliva i modrica). U isto vreme dok se rešavate masnih naslaga, dešava se i zatezanje kože. Više o svemu otkriva dr Milomir Gačević, spec plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije 

Minimalna intervencija za maksimalan rezultat

”InMode mašina sa svojim nastavkom je dakle, radiofrekventna struja koja ima svoju unutrašnju i vanjsku sondu. Služi za zatezanje, pre svega kože i topljenje podvaljka, kože vrata , kože dela lica, nazolabijalne regije i ostale… Ovaj zahvat je minimalno invazivan. Može da se izvodi u analgosedaciji, može čak i u lokalnoj anesteziji. Procedura traje 40-ak minuta, nije bolna a završava se tako što imamo blage ulaze. To je po svega 1-2mm ispod kože. Dakle, nema ožiljka, samo blagi otok, dok je rezultat izuzetan.”, pojašnjava dr Gačević iz klinike Adonis.

Primena InMode aparata

InMode aparatom se osim podvaljka mogu tretirati i regije: stomaka, leđa, butine, ruke, kolena i potkolenice, a može poslužiti i za ispravljanje neravnina kod prethodno loše urađene klasične liposukcije.  Osim za topljenje masti i zatezanje kože na navedenim delovima tela, ovaj visokotehnološki estetski uređaj, može da pomogne i muškarcima  koji imaju problem sa uvećanim grudima. Ginekomastija se uglavnom pojavljuje kao  hormonski poremećaj ili poremećaj u razvoju, ali i usled korišćenja pojedinih medikamenata.

pre i posle intervencije

Nije zamena za hirurški fejslifting

Iako su rezultati ovog uređaja uistinu impresivni, dr Gačević ističe kako InMode nije zamena za hirurški fejslifting: ”Ova priča ne može u potpunosti zameniti pravi fejslifting, ali fejslifting ima svoju indikaciju. Body face koristimo u onim slučajevima kad ima svoju indikaciju.  Još ako osoba ima mogućnost da stvara jak kolagen – što je mnogo bitno, onda je rezultat neizbežno dobar. U 90% slučajeva imamo sjajne rezultate. ”, zaključuje dr Milomir Gačević, spec plastične, estetske i reklonstruktivne hirurgije.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar