Dr Nevenka Dokmanović: U 10 minuta, podmlađujem za 10 godina

07-06-2017

Botoks i hijaluron u rukama pravog stručnjaka, učiniće da ponovo zablistamo, podmladimo se, izgledamo sveže i pre svega prirodno. Skinuti 10 godina  sa lica u svega 10-ak minuta,  naša je realnost.

Vreme ne možemo da zaustavimo, ali tragove koje ono ostavlja na koži danas, srećom, možemo da obrišemo. Zahvaljujući dostignućima savremene kozmetologije, danas postoje preparati poput botoksa i hijalurona, koji uistinu efikasno brišu bore. No bez obzira na dobre rezulrate koje daju u borbi sa znakovima starenja, u rukama nestručne osobe mogu učiniti i dosta štete.

Prirodan izgled
Hijaluron je prirodna supstanca koja se nalazi u našoj koži. Količina koju naše telo proizvodi sa godinama se smanjuje, pa dolazi do stvaranja bora, gubitka tonusa, pojave izraženih podočnjaka, “visećih obraza“, pada krajeva usana.

Upotrebom hijaluronskih filera različite gustoće svakodnevno ispunjavam želje svojih pacijenata no i sugeriram najbolju opciju ukoliko ocenim da neko ima nerealna očekivanja. Uglavnom se traži “baby face“,  da lice izgleda svežije i blistavo no istovremeno potpuno prirodno.

Tretman je jednostavan, gotovo bezbolan, i traje svega nekoliko minuta. Klijent dolazi na kontrolni pregled posle mesec dana, i tada su moguće minimalne korekcije. Za dugotrajan lifting efekat dovoljno je doći najranije za 18 meseci. Svaka sledeća procedura daje bolje rezultate, sa manje utrošenog hijalurona.

Brisanje bora u trenu
Ubrizgavanje botoksa je jedna od najtraženijih metoda podmlađivanja. On efikasno uklanja mimične bore tako što opušta mišiće i bora nestaje, pa koža odmara od mimike, od „lomljenja“. – Procedura traje kratko, vrlo je komforna i – ništa ne boli . Za pacijente sa izuzetno niskim pragom bola, koristi se lokalni anestetik u obliku kreme. Sve je gotovo za desetak minuta, a na koži nema vidljivih tragova, niti promena. Efekat tretmana je privremen. Traje od 4-6 meseci, kad je potrebno ponoviti proceduru.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar