Verujte, ova žena sa licem devojke ima 50 godina

05-06-2017

Zbog njene blistave kože bez bora,  besprekorne figure i načina odevanja, 50-godišnju Xu Min iz Kine, često znaju da zamene sa, 25 godina mlađom ćerkom.

Mladolika penzionerka, svojim je izgledom očarala sve tamošnje medije a tajna njene lepote krije se u;  “odlasku na spavanje u 9 uveče ,  i mirnom umu.”
Osim toga ne koristi ni nikakvu specijalnu, već  samo uobičajenu kozmetiku za negu kože.

Ova moderna žena iz kineske provincije Yunnan, veliki je ljubitelj stajliš odevnih predmeta, blistavih minđuša i cipela s visokim potpeticama. Gospođa Xu jednostavno voli izgledati najbolje što može, kad god izlazi napolje,  bilo da je to za popodnevni čaj ili  trgovinu s namirnicama, pise QQ.com.

Lepa gospođa penzionisana je pre četiri godine, i priznaje da je u početku imala poteškoća pri navikavanju na slobodno vreme.
“Ne sviđa mi se biti bezposlena, volim raditi stvari. Nakon odlaska u penziju provela sam dosta vremena pregledavajući internet i pišući, kako se nebi osećala zastarelo”, rekla je gđa Xu lokalnom novinaru.

Postupno je ponovo pronašla svoju zanimaciju, u obavljanju kućanskih poslova, ali i u brizi za sebe kroz odlaske u kozmetičke  i frizerske salone.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar