Elastična maska za mršavljenje i lifting lica

02-02-2020

Elastične maske za mršavljenje i lifting lica, jedan su u nizu noviteta koje možemo pronaći u moru bjuti proizvoda. Proizvođači tvrde da maska zateže i oblikuje lice, nežno ga masira i  topi potkožne masnoće. Gatantuju se rezultati, a ako niste zadovoljni, masku možete da reklamirate unutar šest meseci uz povraćaj novca

Dobar proizvod ili marketiški trik?

Internetski bjuti šopovi preplavljeni su elastičnim maskama za zatezanje i mršavljenje lica. Proizvođači tvrde da je ovaj proizvod veoma efikasan u rešavanju problema sa opuštenom kožom, nakupljanjem masnoće i duplim podvaljkom. Maska je izrađena od mikrolikre i podstiče mikrocirkulaciju, koja je čini se, ključna za navedene antiejdžing efekte. U opisu proizvoda piše i kako će efikasno da relaksira mišiće vašeg lica. Na prvu bi većina pomislila kako imamo novo antiejdžing čudo.

Proizvođaći garantuju rezultat

Proizvođači su toliko uvereni u efikasnost njihove elastične maske, da garantuju povaćaj novca unutar 6 meseci, ukoliko ste nezadovoljni rezultatima. Ovaj bjuti proizvod, nosi se obično tokom noći dok spavate, međutim možete ga upotrebljavati i tokom dana. Cena maske iznosi oko 1000 RSD, što zaista ne bi bilo teško izdvojiti ukoliko je sve što se navodi istinito. Postavlja se logičko pitanje, može li ona stvarno da istopi masnoće koje su se akumuirale u licu , ispegla bore i zategne vašu kožu?

Idealna maska za Noć veštica

Ova maska teško da će ispuniti sva obećanja proizvođača. Mirkrocirkulacija lica koja se podstiče nošenjem ove maske, poboljšaće možda kvalitet vaše kože , ali topljenje lica i peglanje bora se pomalo čine kao vic. Da bi se masnoća u licu ili podvaljku otopila potrebno je delovati drugačije. Injekcije, poput Kybelle, koje tope masnoću mogu pružiti dobar rezultat, ukoliko je regija koja se tretira veoma mala. Obično se koriste za topljenje podvaljka. Ultrazvučni tretmani takođe mogu da budu delotvorni u bombardovanju masnih ćelija na vašem licu. Maska za mršavljenje i lifting lica, efikasna je eventualno da nam se lice ne zgužva tokom spavanja, međutim uvek preostaje  i opcija da je koristite za Noć Veštica.

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar