Estetic.rs i poliklinika Poliderma poklanjaju vam lasersku lipolizu vrednu nekoliko hiljada evra!

10-10-2017
Featured Video Play Icon

Velika zainteresovanost  koju ste pokazali nakon objave teme o laserskoj lipolizi , podstakla nas je da vam u saradnji sa poliklinikom Poliderma poklonimo jedan takav zahvat, čija vrednost je nekoliko hiljada evra….

Laserska lipoliza  postala je u poslednje vreme izuzetno omiljen zahvat kod žena.  Za razliku od standardne liposukcije, kod koje nije moguće istopiti određeni region ni sa mikrokanilama,  laserska uništava masno tkivo ispod same kože,  što je neobično važno u slučajevima tvrdokornog celulita, kao i kod korekcije neravnina nakon već učinjene klasične metode.  Zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom a i oporavak je znatno brži u odnosu na klasičnu metodu.

dr Dinko Kaliterna , dermatolog i vlasnik zagrebačke klinike Poliderma

Dermatolog dr Dinko Kaliterna, godinama na pacijentima primenjuje razne metode za eliminisanje celulita i masnih naslaga.  U svom radu najefikasnije  rezultate u borbi sa ovim , većinom ženskim problemom kaže,  pokazala je laserska lipoliza.

’Ova neinvazivna intervencija uništava celulit i podiže te oblikuje zadnjicu  uz uklanjanje jahaćih pantalona. Po želji se istovremeno  mogu ukloniti celulit na boku i na stražnjoj strani bedra te masni jastuci sa unutarnje strane prepona. Masne ćelije iz tela se izlučuju putem urina a rezultati su trajni. ‘’, zaključuje  dr Dinko.

Sve šta treba da uradite je, lajkujte našu oficijalnu estetic.rs stranicu na Facebooku, i pošaljite zbog čega ste upravo vi najbolja kandidatkinja za lasersku lipolizu.  Osobi sa najubedljivijim odgovorom poklonićemo ovaj vredan zahvat oblikovanja tela. Odabranu kandidatkinju, naše će kamere pratiti tokom zahvata kako bismo proverili njegovu efikasnost.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar