Fitnes baka obožava sveža jaja i privlači uglavnom mlađe muškarce

17-03-2022

Andrea Sunshine (53) iz Londona poznatija kao Fitnes baka, postala je hit na društvenim mrežama zbog svog neverovatno mladolikog izgleda. Ona svakodnevno vežba u teretani minimalno tri sata, međutim i konzumira velik broj svežih jaja, bez kojih bi joj život bio nezamisliv   

Tajna lepote krije se u jajima

“Jedem 150 jaja i više od 15 kilograma slatkog krompira mesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokoli koji je izuzetno hranjiv. Znam da 150 jaja nekome zvuči šokantno, ali stvarno mnogo treniram i stalno se savetujem sa nutricionistima”, otkrila je atraktivna Andrea.  Ova namirnica je vrlo popularna među onima koji žele izgraditi mišiće, budući da jedno  jaje u proseku  sadrži 13 grama proteina.

Spartanski režim ishrane i treninga

“Volim da treniram i volim fizičke aktivnosti. Dnevno unesem više od 3500 kalorija, koje su raspoređene u šest do osam, unapred isplaniranih obroka. Pazim šta jedem i izbegavam masnoće i slatkiše kad god mogu. S vremenom sam naučila da je briga o sebi izraz ljubavi. Postoji predrasuda da bi žene u određenim godinama, trebale brinuti samo o kući i porodici. Moguće je oboje”, rekla je baka dvoje unučadi.

Nabacuju joj se i mlađi od 25

Fitness influenserka, koja ima 64 hiljade pratilaca na svom Instagram profilu, kaže da je ljudi nazivaju ‘zver”. Njen atraktivan izgled svakodnevno zapažaju i brojni, mnogo mlađi muškarci, koji joj se ne prestaju javljati: ”Mlađi muškarci su zaluđeni starijim damama koje dobro izgledaju, tako da mi se celo vreme nabacuju. Ima ih svih dobnih skupina, neki su čak mlađi od 25, ali najčešće imaju između 30 i 35 godina”, zaključila je.

FOTO: screenshot Instagram Andrea Sunshine

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar