Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?

19-03-2022

Koja je tajna zdrave kose vojvotkinje od Saseksa, pitaju se svi poslednjih dana?  Ima li Megan Markl  ekstenzije,  da li je njena prirodna kosa kovrdžava, koje proizvode za negu koristi….samo su neke od brojnih nedoumica na koje ćete da dobijete odgovore u nastavku 

Ima li Megan ekstenzije za kosu?

U medijima se često špekulisalo da li je kosa vojvotkinje od saseksa prava, ali frizer Džordž  Nortvud koji je stilizirao Meganinu kosu, je to opovrgnuo za britanski Telegraph : “Ljudi misle da je Megan nosi  ekstenzije, ali u dve godine – koliko smo sarađivali , nikad joj nisam ugradio nikakve ekstenzije. Sve je to njena sopstvena kosa.”

Da li vojvotkinjina kosa prirodno kovrdžava?

Iako Megan danas najčešće nosi frizuru koju karakterizira ravna kosa s blagim talasima, kao i svoju prepoznatljivu punđu,  fotografije iz tinejdžerskih dana bivše glumice pokazuju da je ona prirodno kovrdžava. Godine 2011. vojvotkinja  je u jednom od intervjua otkrila kako su njeni roditelji zaslužni što ima takvu kosu: “Moja mama je crne puti, a tata napola Nizozemac – napola Irac, zbog čega je tekstura moje kose gusto kovrdžava.”

Koje proizvode za kosu koristi Megan Markl?

Kao holivudska glumica i guru za životni stil sa sopstvenim –  sada nepostojećim blogom The Tig, Meghan je u prošlosti mnogo puta govorila o svojim omiljenim proizvodima za kosu. Jedna od njenih omiljenih linija za negu kose je Kerastase, i preparat  Nutritive Oleo-Relax maska ​​protiv kovrdžanja. Slavna vizažistica i frizerka je koristila  Oribe Dry Texturizing Spray za pripremu Meghanine kose, i kremu Kevin Murphy Smooth Again – za smanjenje kovrdžanja.

Ishrana Megan Markl za sjajnu kosu

Megan je svesna zdravlja i ima uravnoteženu ishranu što je garancija za zdravu kosu i kožu!  Dan započinje zelenim sokom, koji sadrži jabuku, kelj, spanać, limun i đumbir. Ručak je često sushi ili salata, a uz to je i veliki ljubitelj avokada. Zeleno lisnato povrće je bogato vitaminom E. On deluje na ćelijskom nivou  kako bi zaštitio i ojačao kosu te podstaknuo njen rast.

FOTO: Screenshot Instagram meghanmarkle_official

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar