Infracrvena sauna , najnoviji trend svetskih zvezda u očuvanju lepote

29-04-2017
Featured Video Play Icon

Večno mlada Jennifer Aniston , pevačica Lady Gaga, supermodel Cindy Crawford , glumica Gwyneth Palthrow i najpoznatija svetska dokoličarka Kim Kardashian, samo su neki od svetskih selebritija koji ne mogu da odole novom trendu , odlasku u infracrvenu saunu.

Šta je infracrvena sauna?
Za razliku od običnih sauna, infracrvene funkcionišu na drugom principu: one koriste svetlo da bi stvorile toplotu. Saune na kakve smo naviknuli rade na principu zagrejane pare koja zatim greje vaše telo, a kod infracrvenih svetlo je to koje greje tkivo vaše kože.

Kako deluje na naš organizam?
Infracrvene zrake stvaraju toplotu koja prodire dublje, do tkiva kože, što parne saune ne mogu. Povišena temperatura stvara u telu uslove koji navode naš imunitet da bolje funkcioniše. Na ovaj način vi zapravo zavaravate svoje telo da ima temperaturu i podstičete detoksikaciju organizma u vidu znojenja.

Koji su anti-age efekti tretmana?
Ova sauna ima ceo spektar dobrobiti na naše telo: od smanjenja celulita, zaglađenije i blistavije kože do povišenog nivoa energije. Osim što izbacuje toksine, infracrvena sauna podstiče i cirkulaciju što doprinosi boljem “opskrbljivanju” kože kiseonikom i hranjivim supstancama pa ona izgleda mlađa.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar