Kakve li ovo viljuške koristi Madonna za zatezanje lica?

21-02-2018
Featured Video Play Icon

Pop kraljica Madonna je na svom Instagram profilu, koristeći aplikaciju koja joj je izmenila glas i dodala kosu,  podelila sa fanovima veoma neobičan video u kom prikazuje tretman ”velikim viljuškama” za zatezanje lica.  Reč je zapravo o uređaju koji pomoću elektičnih vibracija pomaže kako bi serumi lepote bolje prodrli u kožu .

Uz osmeh na licu, Madonna (59) je ležeći na stolu pokušala svojim pratiocima objasniti kako je tretman kojem se podrvgla jedan od razloga zašto je njena koža i na pragu sedme decenije života još uvek mladolika.

“Neverovatno je, pogledajte ovaj tretman sa viljuškama. One su su stvarno dobre i zatežu kožu. Da li ste ikada zategnuli lice vilicom? “, pitala je pevačica svoje sledbenike na Instagramu te nastavila. “Da li ste ikada nekog uboli viljuškom?  Ja sam uradila i jedno i drugo, i u svakom slučaju, to je ludo “, šalila se vidno raspoložena zvezda.

Uz objavljeni video pevačica je podelila i post “Skillets Forks Mi Face” , aludirajući na svoju luksuznu liniju kozmetičkih proizvoda za  negu kože  MDNA Skin, koju je prošle godine plasirala na tržište. Tokom decenija na svetskoj sceni Madona je zadržala svoje mladoliko lice praćenjem strogog režima za negu kože,  kao i pomoću svoje kozmetike MDNA Skin koju je osmislila na osnovu sopstvenih potreba dok je bila na turneji.

Što se tiče ovih čudnih “viljuški” kojima Madonna zateže svoje lice,  reč je o aparatu koji podstiče dublje prodiranje seruma lepote u kožu ,  a radi na principu dermalne infuzije”, kaže njen stručnjak za lepotu. ”  Srpski dermatolozi i lekari koji se bave antiejdžingom, skeptični su po pitanju ove metode podmlađivanja, i uz dužno poštovanje prema glazbenoj divi , misle kako je ovom objavom na Instagramu  ” u najmanju ruku neozbiljna”.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: INSTAGRAM / Screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar