Kanabis je novi eliksir lepote: krenula prodaja linije ”High – beauty powered by cannabis”

07-01-2019

Čini se kako će 2019. biti godina kanabisa u proizvodnji preparata za negu kože. Uz nekoliko već poznatih krema i seruma na bazi ove biljke ,  plasirana je  i  nova linija High – beauty powered by cannabis

Melisa Joakim – osmislila je liniju High – beauty powered by cannabis

Melisa Jokim prva je “bjuti preduzetnica” koja se odlučila na ovaj korak kada je u  počela s osmišljavanjem sigurnog i konzervativnog kanabis bjuti brenda. Ubrzo je stvorila liniju High – beauty powered by cannabis, koja se već može ponaći u prodaji.

Cena kreme ‘High Five Cannabis Seed Facial Moisturizer‘ iznosi 4100 RSD, dok ćete za ulje ‘High Expectations Cannabis Seed Facial Oil’ morati izdvojiti oko 5100 RSD.  Mnogi analitičari podržali su  ovu ideju i složili se da će 2019. definitivo biti velika godina za kanabis i lepotu, jer se već sada mnoge marke odlučuju za iskorišćavanje tog brzorastućeg segmenta.

Važno je napomenuti da svi preparati za negu kože na bazi kanabisa koji se mogu pronaći na tržištu ne sadrže nikakve psihoaktivne supstance.  I dok Gugl i Fejsbuk još ne podržavaju reklamiranje marihuane na svojim mrežama, Instagram postaje glavna platforma za promociju brendova koji su se već odlučili na takav asortiman.

Kompanije tvrde da su, što se marketinga tiče, svesni toga da se za kanabis proizvode za lepotu ne raspituju samo korisnici marihuane, već i majke, sportisti i starije osobe, koji žele da dodaju taj sastojak u svoju rutinu nege kože i kose.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar