Kim Kardashian pokrenula trend estetske korekcije bokova po uzoru na njene

23-05-2018

Nakon svih poznatih estetskih korekcija, članice familije Kardashian uspele su da uvedu novi trend i popularizuju novu, dosad ne tako uobičajenu proceduru lepote. Reč je o korekciji bokova po uzoru na Kim. 

Nekada su žene patile za  većim grudima i bujnijim dekolteima, a onda je došla era vladavine sestara Kardashian-Jenner koje su  popularizovale i neke druge zahvate. Majka Kris Jenner već je bezbroj puta zatezala svoje lice, mlada Kylie Jenner je  pokrenula trend povećavanja usana i tako zaludila djevojke diljem svijeta,  otac im je promenio pol i postao žena, a sada je svoj uticaj pokazala Kim koja je pokrenula trend korekcija bokova , po uzoru na njene.

Iz tog razloga  sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova, i nije tajna da mu se svakodnevno podvrgava sve veći broj pripadnica lepšeg pola. Uz ovaj trend pojavio se i jedan modni koji mu ide pod ruku – visoko rezani kupaći kostimi koji savršeno naglašavaju i pokazuju bokove.

Foued Hamza jedan od plastičnih hirurga koji nudi usluge povećavanja bokova i stražnjica  Za strane medije otkrio je kako se cena ovih zahvata kreće između 952 000  1, 269 000 srpskih dinara. Također, objasnio je kako se operacija ne izvodi umetanjem silikonskih implatanata  u bokove već se oni popunjavaju masnim tkivom preuzetim s područja stomaka.: ”Svakim danom imam sve više klijentica koje se odlučuju upravo na ovaj zahvat. ”, zaključio je.

FOTO: Instagram / Kim Kardashian West

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar