Studija potvrdila: svaki deseti Evropljanin ”krade” kozmetiku od svoje bolje polovine

24-05-2018

Rezultati sprovedene studije, pokazali su da današnji muškarci sve više koriste sredstva za negu i lepotu. Svaki deseti Evropljanin priznaje da “krade” kozmetiku svoje lepše polovine i u tajnosti je koristi. 

Žene vole da se ulepšavaju i isprobavaju nove preparate, tako da svaka ima u domu bezbroj različitih proizvoda. Do pre nekoliko decenija muškarcima je to bilo neshvatljivo, ali  najnovija istraživanja pokazuju da današnji predstavnici jačeg pola sve više koriste sredstva za negu i lepotu.  Rezultati sprovedene studije pokazali su da svaki deseti Evropljanin priznaje da “krade” kozmetiku svoje lepše polovine i krišom se macka.

Najčešće upotrebljavaju sredstva protiv bora i to u tajnosti, jer im nije prijatno da to otvoreno priznaju. Naravno, cilj im je da što duže izgledaju lepše i mlađe. Osim antirida, “pozajmljuju” i pincetu, hidratantnu kremu, farbu za kosu, turpiju za nokte, proizvode za kosu, balzam za usne, masku i piling za lice, depilator, korektor i vosak skidanje dlačica.

Gotovo trećina ispitanih muškaraca je priznala da svakodnevno upotrebljava najmanje tri kozmetička proizvoda ili delova iz pribora svojih partnerki. U istraživanju je učestvovalo oko 2.000 predstavnika jačeg pola starosti od 20 do 40 godina, a zanimljivo je da je trećina žena uhvatila na delu svoje partnere dok su koristili kozmetiku.

Foto: Arhiv

https://estetic.rs/2017/04/25/najnoviji-trend-kod-muskaraca-ubrizgavanje-botoksa-za-vece-testise-bez-bora/

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar