Klejton je šezdesetogodišnjak sa telom 4 decenije mlađeg muškarca

05-02-2019

Penzionisani advokat  Klejton  Paterson iz Amerike,prava je Instagram zvezda.  2015. godine je shvatio da može učiniti više za svoje telo pa je počeo istraživati bodibiliding. Ovaj 60-godišnji otac četvoro dece, privlači pažnju svojim fit izgledom, s kojim može postideti i upola mlađe muškarce

Klejton u mlađim danima i danas

“U dvadesetima sam bio u zavidnoj formi, ali verujem da je to u šezdesetim godinama puno teže. Vidim da se prijatelji moje dece dive mojoj rutini, ali ja se ne osećam drugačije od njih. Ne idem, doduše,  na žuke poput njih i idem ranije u krevet, ali kada skijamo ili večeramo zajedno, vidim da smo prilično slični, a i oni me tako tretiraju”, izjavio je Paterson.

Klejton tvrdi da se upravo zahvaljujući odličnoj formi i mladalačkim pogledima na život, može dobro uklopiti u bilo koju dobnu skupinu: “Mnogi se iznenade kad čuju da imam 60 godina jer ne mogu da veruju kako je moguće biti u takvoj formi. Često me pitaju uzimam li steroide, a odgovor je ne. Sve je zasluga kvalitetnog životnog stila, zdravlja, fitnessa i seksualnog života”, rekao je.

Paterson danas sledi stroži režim ishrane, a ima i trenera koji mu pomaže posebnim vežbama. “Ne mogu zamisliti da ne odem u teretanu barem šest do sedam puta tokom nedelje. Danas mi to nije toliko teško jer sam u penziji pa imam vremena . Sve ovo ne radim samo zbog izgleda,  nego i podataka koji pokazuju da redovna telesna aktivnost smanjuje rizik od raka, bolesti srca pa čak i običnih prehlada”, zaključio je.

FOTO: Instagram / Clayton Paterson

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar